İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Bournemouth Bahis Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Crystal Palace iç sahada, Bournemouth’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Crystal Palace ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 2.22, beraberlik 3.55, Bournemouth kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Crystal Palace’dan 1 Puan 

Crystal Palace Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Londra’da West Ham’a konuk olan Crystal Palace sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Geriye düştükleri maçta ikinci yarının başında Odsonne Eduouard’ın ayağından golle 1 puanı kurtardılar. Crystal Palace’da galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan bir Crystal Palace var. Bu hafta ise Bournemouth’u konuk edecek Crystal Palace kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Rob Holding, Eberechi Eze, Dean Henderson ve Jesuran Sakyi sakat olan isimler. 

Bournemouth Çıkışa Geçti 

Bournemouth’un son haftalarda iyi sonuçları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Aston Villa’yı konuk eden Bournemouth mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Semenyo ve Solanke’nin attığı gollerle 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Andoni Sagarna’nın ekibi Premier Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan topladı. Üstelik bu 3 maçlık süreçte de rakip fileleri 7 kez havalandırdılar. Orta sıraları zorlayan Bournemouth bu hafta Crystal Palace’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Bournemouth’da Bournemouth’da Maximilian Aarons, Tyler Adams ve Lloyd Kelly’nin sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace – Bournemouth Maç Bilgileri

Crystal Palace – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Rob Holding, Eberechi Eze, Dean Henderson ve Jesuran Sakyi sakat olan isimler. Bournemouth’da Maximilian Aarons, Tyler Adams ve Lloyd Kelly’nin sakatlıkları sürüyor. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Crystal Palace’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları West Ham deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta 1 puan alabilen Crystal Palace bu hafta Bournemouth’u konuk edecek. Bournemounth ise geçen hafta Aston Villa ile yenişemedi. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Bournemouth’un çıkışı sürüyor. Son haftalarda hücum anlamında çok üretkenler. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace beklentileri karşılayamadı. İç sahada konuk ettikleri Bournemouth’a 2-0 kaybettiler.