İddaa Tahminleri ve Analizleri

Fiorentina Parma İddaa Tahmini 06.12.2023

Fiorentina sahasında Parma‘yı konuk edecek. İtalya Kupası Son 16 mücadelesi 6 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alırken, mücadeleye Artemio Franchi Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, Parma galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi ve İtalya Serie A Ligi’nde etkili performansına milli ara dönüşünde devam eden Fiorentina, son finalisti olduğu İtalya Kupası’nda Son 16 mücadelesi verecek. Milli ara dönüşünde Milan deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, teselliyi bir kez daha Konferans Ligi’nde buldu. Genk’e karşı iç sahada alınan 2-1’lik galibiyetle birlikte, F Grubu’nda 5 haftada namağlup çıkarak, liderlik koltuğunda oturmayı başardılar. Lige moralli dönen Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında karşı karşıya geldiği Salernitana karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza attılar. Ligin 6. sırasında yoluna devam eden ev sahibi, etkisini İtalya Kupası’na taşımak ve alt ligde mücadele eden Parma karşısında kazanmak istiyor.

Parma Kupa Serüvenine İyi Başladı

İtalya Serie B Ligi’nde ilk 15 haftadan lider çıkmayı başaran Parma, aynı zamanda İtalya Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Fabio Pecchia yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini uzun süredir sürdürmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie B Ligi’nde konuk olduğu Venezia deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Parma, 15 haftadan 33 puan topladı. Ligde şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan konuk ekip, İtalya Kupası serüvenine ise FC Bari 1908 galibiyetiyle başlarken, İtalya Serie A Ligi temsilcilerinden Lecce karşısında 4-2’lik galibiyetle devam etti. Bir alt ligde mücadele etmesine karşın, sergilediği futbol ve aldığı galibiyetle güven vermeyi başaran Parma, kazanmaya son finalist Fiorentina karşısında devam etmek istiyor.

Fiorentina – Parma Maç Bilgileri

Fiorentina – Parma Maçı Hangi Kanalda?

Mücadelenin yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde Gaetano Castrovilli ve Dodo’nun sakatlıkları bulunuyor. Parma’da ise Adrian Benedyczak’ın sakatlığı devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Nikola Milenkovic, Jonathan Ikone, Nicolas Gonzalez, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Parma'nın 11’i Belli mi?

Parma’nın muhtemel kadrosu: Leandro Chichizola, Yordan Osorio, Cristian Ansaldi, Enrico Del Prato, Nahuel Estevez, Adrian Bernabe, Simon Sohm, Dennis Man, Antonio Colak, Ange Bonny, Alessandro Circati.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nde bu sezonki etkisiyle dikkat çeken Fiorentina, son finalisti olduğu İtlaya Kupası’nda galibiyet arayacak. Ev sahibi iyi bir sezon geçirirken, konuk ekip ise bir alt ligde mücadele etmesine karşın, hem lig hem de kupa serüveninde son derece iyi bir performans sergiledi. İki formda takımın mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, iki takımda birbirlerine normal sürede üstünlük kuramadı. Fiorentina ve Parma normal sürede 2’şer gole imza atarken, kazananı penaltıların belirlediği maçta, tur atlayan Fiorentina oldu. Kazananları tebrik ederiz.