UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Lazio Maç Tahmini 13.12.2023

Atletico Madrid sahasında Lazio‘yu konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu mücadelesi, 13 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Atletico Madrid galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.15, Lazio galibiyetine ise 5.65 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Atletico Madrid Kazanır seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Atletico Madrid Namağlup

İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta Almeria’ya karşı iç sahada 2-1’lik galibiyete imza atan Atletico Madrid, Barcelona deplasmanından alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, zirve takibine devam etti. Son 11 haftalık lig fikstürünü 9 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, 34 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirmeyi başaran Diego Simeone ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise son haftaya lider giriyor. İlk 5 hafta namağlup bir performansla Son 16 biletini cebine koyan Atletico Madrid, son hafta liderlik koltuğunu korumak için Lazio karşısına çıkacak. 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan ve rakip fileleri 15 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, bu sezon devler sahnesinde harika bir performans grafiği sergiliyor.

Lazio Son 16 Biletini Aldı

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Maurizio Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 15 haftanın 9’unda puan kaybetti. 6 galibiyet, 3 berberlik, 6 mağlubiyetle 21 puan toplayan konuk ekip, 10. sırada kendisine yer buldu. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hellas Verona deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndüler. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 5 maçtan 3 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle 10 puan topladılar. Lider ile arasında 1 puan fark bulunan Lazio, gruptan lider çıkmak adına kazanmak zorunda. Son 2 hafta Feyenoord ve Celtic’e karşı gol yemeden üst üste galibiyetler almayı başaran konuk ekip, iç sahada 1-1 berabere kaldığı Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta konuk ekibi mağlubiyetten kurtaran isim Şampiyonlar Ligi tarihine attığı golle geçen kaleci Provodel olmuştu.

Atletico Madrid – Lazio Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Civitas Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid cephesinde Vitolo, Lemar ve Barrios’un sakatlıkları devam ediyor. Lazio’da ise Nicolo Rovella kart cezalısı. Gabarron, Isaksen ve Alessio Romagnoli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Mattia Zaccagni, Gustav Isaksen, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam Marusic, Ciro Immobile, Luis Alberto, Felipe Anderson, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran takımlar arasında yer alan Atletico Madrid, son haftaya girilirken, Son 16 biletini cebine koydu. Lazio ile birlikte gruptan çıkmayı garantileyen ev sahibi, iç sahada Lazio’ya liderliği kaptırmayacak ve taraftarı önünde kazanarak, gruptan lider çıkacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid taraftarı önünde Antoine Griezmann ve Samuel Dias Lino’nun golleriyle kazandı. Son haftaya lider giren İspanyol ekibi, Lazio karşısında liderlik koltuğunu korudu. Ev sahibi 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.