UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Milan İddaa Tahmini 13.12.2023

13 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu son hafta karşılaşmasında, Newcastle United ile Milan kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu.

intobet, Newcastle United galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.91, Milan galibiyetine ise 4.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.69, KGYOK 2.19 oran kazandırıyor.

Newcastle United Düşüşe Geçti

Newcastle United cephesinde düşüş hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de İngiltere Premier Lig’de devam ediyor. Eddie Howe ve öğrencileri, iki kulvarda birden yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla, zor günler geçirmeye başladı. İngiltere Premier Lig’de 8 maç namağlup bir performansla karşımıza çıkan ve üst sıraları zorlayan ev sahibi, son 5 haftada 3 kez mağlup oldu. Son 2 hafta Everton ve Tottenham karşısında üst üste mağlubiyetler alan Newcstle United, 180 dakika sonunda kalesini tam 7 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. 7. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise ilk 2 haftadan 4 puan toplarken, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Devler sahnesinde yoluna devam edebilmek için Milan karşısında kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda olan Newcastle United, mağlup olması halinde ise Avrupa kuplarına veda etme tehlikesiyle karşı karşıya.

Milan Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda son haftaya girilirken, Milan’ın kazanmaktan başka şansı yok. 5 haftalık fikstürü 5 puanla geride bırakan Pioli ve öğrencileri, bu hafta Newcastle United’ı mağlup etmesi halinde gruptan dahi çıkma fırsatı bulurken, mağlup olması halinde ise Avrupa kupalarına tamamen veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. Konuk ekip kazanıp, PSG’nin puan kaybetmesini beklemek istiyor. Grubun son haftasında liderlik koltuğunda oturan Dortmund karşısında mağlubiyetten kurtulamayan Milan, sadece iç sahada PSG’ye karşı galip gelebildi. Son haftalarda iki kulvarda birden düşüşe geçtiklerini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Sezon harika bir başlangıç yapmalarına karşın, son haftalarda artan sakatlıklarla birlikte düşüşe geçtiklerini söyleyelim. Milan kader maçında hata yapmak istemiyor.

Newcastle United – Milan Maç Bilgileri

Newcastle United – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James’ Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United cephesinde Willock, Sean Longstaff, Pope, Barnes, Anderson, Manquillo, Botman, Target, Wilson, Murphy ve Burn’un sakatlıkları devam ediyor. Tonali ise cezalı durumda. Milan’da ise Malick Thiaw, Okafor, Kjaer, Pellegrino, Kalulu ve Leao’nun sakatlıkları devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Lewis Hall, Lewis Miley, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Samuel Chukwueze, Yunus Musah.

İddaa Tahmini

İki takımda UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda kader maçına çıkıyor. Kazanarak Son 16 biletini cebine koyma şansı bulacak olan Newcastle United ve Milan, kaybetmesi halinde ise Avrupa kuplarına veda etme tehlikesiyle karşı karşıya. Sezonun en kritik sınavlarından birini verecek olan tarafların, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan geriden gelerek kazandı. İlk yarıyı Newcastle United deplasmanında 1-0 geride kapatan Pioli ve öğrencileri, ikinci yarıda geri dönmeyi bildi. Milan aldığı 3 puanla UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam ederken, Newcastle United ise Avrupa kupalarına veda etti.