UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Young Boys İddaa Tahmini 13.12.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu son maçında, Leipzig ile Young Boys karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 20.45’te EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Leipzig ve Young Boys arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Leipzig kazanır 1.36, beraberlik 5.65, Young Boys kazanır ise 8.32 olarak açıklanmış.

Leipzig Gruptan Çıkmayı Garantiledi

Leipzig’in gruptan çıkmayı garantilediğini belirtelim. Marco Rose’un öğrencileri 2 hafta önce Etihad’da Manchester City’e konuk olmuş ve rakibi karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybetmişti. Grupta 5 maç sonunda 2 kez kaybeden Leipzig’in bu 2 mağlubiyeti de grup lideri Manchester City karşısında aldığını belirtelim. Hafta sonu Bundesliga’da Borussia Dortmund’u deplasmanda 3-2 mağlup eden Leipzig’de moraller yerinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçında Young Boy’u konuk edecekler ve maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Leipzig’de Timo Werner ve Daniel Olmo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Young Boys Avrupa Ligi’ne

Young Boys’un grupta iddiası yok. 5 maç sonunda 4 puan toplayan Young Boys grubu 3. sırada tamamlayacak. Bu maçın ardından yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecekler. Grupta oynadığı 5 maç sonunda tek galibiyetini Kızılyıldız karşısında alan Young Boys, Wankdorf’da konuk ettiği rakibini 2-0 mağlup etmişti. Grubun ilk maçında 2-1 kaybettikleri Young Boys’a bu kez Almanya’da konuk olacaklar. Maç öncesinde Young Boys’da Kastriot Imeri’nin sakatlığı devam ediyor.

Leipzig – Young Boys Maç Bilgileri

Leipzig – Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Timo Werner ve Daniel Olmo’nun sakatlıkları devam ediyor. Young Boys’da Kastriot Imeri’nin sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen

Young Boys'un 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: Anthony Racioppi, Noah Persson, Loris Benito, Mohamed Camara, Saidy Janko, Joel Monteiro, Sandro Lauper, Darian Males, Lukasz Lakomy, Meschack Elia, Cedric Itten

İddaa Tahmini

Leipzig grupta 2. Sırada yer alıyor. Son maç öncesinde iddiaları kalmadı. Gruptan çıkmayı garantileyen Leipzig lider Manchester City’nin ardından en fazla puan toplayan takım konumunda. Young Boys ise grupta sadece tek galibiyet alabildi. 2 hafta önce Kızılyıldız’ı 2-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantilediler. Grubun ilk maçını Leipzig 2-1 kazanmıştı. Marco Rose’un ekibi moralli. Leipzig bu kez çok daha rahat bir galibiyet alır ve son 16 turuna galibiyet ile gider.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig sürprize izin vermedi. Young Boys’u 2-1 mağlup eden Leipzig adını son 16 turuna yazdırdı.