UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PAOK HJK Helsinki Maç Tahmini 14.12.2023

PAOK evinde HJK Helsinki’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu son hafta mücadelesi, 14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alıyor.

Toumba Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, PAOK galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, HJK Helsinki galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda.

PAOK Doludizgin

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nun namağlup lideri olarak son haftaya giren PAOK, Yunanistan Süper Ligi’nde ise zirve takibine devam ediyor. Son 3 haftalık lig fikstüründe 9 puan toplayan Razvan Lucescu  ve öğrencileri, liderin 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda ise ilk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladılar. Grupta liderliği garantileyen PAOK, 5 maçta 12 gole imza atarken, kalesinde ise 8 gole izin verdi.  Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, kapanışı HJK Helsinki karşısında yapacak. Prestij mücadelesi verecek olan lider, deplasmanda 3-2 mağlup ettiği rakibi karşısında, kapanışı galibiyetle yapmak istiyor.

HJK Helsinki Veda Ediyor

Finlandiya Veikkaasliiga’da şampiyonluk ipini göğüsleyen HJK Helsink, UEFA Konferans Ligi macerasına ise gruplarda veda etti. Normal sezonu ve şampiyonluk turunu lider bitiren konuk ekip, Toni Korkeakunnas yönetiminde şampiyonluğunu ilan etti ve ligden istediğini aldı. Bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi performansı ise hayal kırıklığı yarattı. İlk 5 haftalık fikstürün tamamında puan kaybederek, en alt sıraya demir attılar. Avrupa macerası sona eren HJK Helsinki, grupta son sınavını lidere karşı deplasmanda verecek. 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, sezonun son maçını kazanarak, teselli bulmak istiyor. HJK Helsinki, Konferans Ligi performansıyla son haftada da güven vermekten uzak kaldı. 5 maç sonunda 13 gol yiyip, rakip filelere sadece 5 gol gönderdiklerini belirtelim.

PAOK – HJK Helsinki Maç Bilgileri

PAOK – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Toumba Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PAOK cephesinde karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. HJK Helsinki cephesinde bu hafta Dejan Iliev’in sakatlığı devam ediyor.

PAOK’un ilk 11’i Belli mi?

PAOK’un muhtemel kadrosu: Dominik Kotarski, Ekong, Konstantinos Koulierakis, Rahman Baba, Tomasz Kedziora, Filipe Soares, Stefan Schwab, Konstantelias, Taison, Ziivkovic, Samatta.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nun namağlup lideri PAOK, taraftarı önünde galibiyet arayacak. Grubun lideri taraftarı önünde hata yapmayacak ve en alt sıradaki HJK Helsinki karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Grubun lideri olarak son haftaya giren PAOK, namağlup performansını HJK Helsinki karşısında galibiyetle sürdürdü. Ev sahibi 4 golle kazanırken, HJK Helsinki ise mücadelede 2 gol buldu.