UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Aberdeen Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 14.12.2023

14 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Aberdeen ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya geliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelesine, Pittodrie Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Aberdeen galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.20, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.20 oran kazandırıyor.

Aberdeen Gruba Veda Ediyor

Avrupa defterini kapatan Aberdeen, İskoçya Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı Hearts galibiyetiyle noktalarken, 4 hafta sonra gelen 3 puan ev sahibinde moralleri yerine getirdi. 15 hafta sonunda 9. sırada yer alan ve üst sıralardan uzak kalan Aberdeen, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda ise ilk 5 haftanın tamamında puan kaybetti. 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 3 puan toplayan ev sahibinin, gruptan çıkma iddiası kalmadı. Bu hafta sahasında Frankfurt’u konuk edecek olan Barry Robson ve öğrencileri, galibiyet adına hem İskoçya Premier Ligi’nde hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde güven vermekten uzakta.

Eintracht Frankfurt Kazanmak İstiyor

Eintracht Frankfurt, liderlik şansını değerlendiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda geçtiğimiz hafta PAOK ile 3 puan mücadelesi veren Almanya temsilcisi, taraftarı önünde 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 10 kişi kaldığı mücadeleden puansız ayrılan Frankfurt, son haftaya girilirken, liderin 4 puan gerisine düştü. Dino Toppmöller ve öğrencileri, Son 16 Play Off biletini ise garantiledi. Grupta 5 maçtan 3 galibiyet, 2 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başardılar. 5 maçta 11 gole imza atan Frankfurt, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. İyi bir hücum performansı sergileyen konuk ekip, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta aldığı 5-1’li Bayern Münih galibiyetiyle dikkat çekti. Franfurt hedefsiz olmasına rağmen, grupta kapanışı galibiyetle yapmak istiyor.

Aberdeen – Frankfurt Maç Bilgileri

Aberdeen – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pittodrie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aberdeen cephesinde bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Frankfurt takımında Kristijan Jakic kart cezalısı. Sebastian Rode ve Ellyes Skhiri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Aberdeen'in ilk 11’i Belli mi?

Aberdeen’in muhtemel kadrosu: Kelle Roos, Nikcy Devlin, Graeme Shinnie, Stefan Gartenmann, Slobodan Rubezic, Richard Jensen, Jamie McGrath, Leighton Clarkson, James McGarry, Barros Lopes.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Fares Chaïbi, Eric Dina, Aurelio Buta, Omar Marmoush, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu’nda Son 16 Play Off biletini cebine koyan Frankfurt, son sınavını Aberdeen deplasmanında verecek. Bayern Münih karşısında harika bir galibiyetle Bundesliga’da haftayı noktalayan konuk ekip, Konferans Ligi’nde de kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada 3 puan Aberdeen’in oldu. Ev sahibi son maçından galibiyetle çıkmayı başarsa da, Konferans Ligi’ne veda etmekten kurtulamadı. Frankfurt karşısında 2 golle kazanan ekip, kalesinde ise gole geçit vermedi. Grupta hedefine ulaşan Frankfurt ise deplasmanda son derece etkisiz bir futbol sergileyerek, bizleri yanılttı.