UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Genk Cukaricki Maç Tahmini 14.12.2023

14 Aralık Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’nda son hafta maçları sahne alıyor. Genk‘in evinde Cukaricki‘yi konuk edeceği mücadele, Türkiye saati ile 20:45’te başlıyor.

Rexbet, Genk galibiyetine 1.14, beraberliğe 8.00, Cukaricki galibiyetine ise 19.00 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.36, 2.5 Alt 3.10 oran kazandırıyor.

Genk Mutlak Favori

UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’nda 5 haftadan 6 puan toplayan Genk, gruptan çıkma şansını zora soktu. İlk 4 hafta namağlup bir performansla 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, 1 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, grubun ilk mağlubiyetini Fiorentina deplasmanından aldığı. Wouter Vrancken ve öğrencileri, deplasmandan 2-1’lik mağlubiyetle dönerken, liderin 5, 2. sıranın ise 3 puan gerisine düştü. Bu hafta Cukaricki karşısında kazanmaktan başka şansı olmayan ev sahibi, kazanması halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecek. Ferenvaros ile aynı ikili averaj sahip olan Genk, genel averajda ise rakibinin 2 gol gerisinde kaldı. Farklı skorla kazanmaya ihtiyacı olan Belçika temsilcisi, grubun en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak.

Cukaricki Veda Ediyor

Sırbistan Süper Ligi’nde 3 haftadır kazanan Cukaricki, UEFA Avrupa Konferans Ligi F Grubu’nda 5 maçtan puan çıkaramadı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, Sırbistan Süper Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçerken, Konferans Ligi’ne ise veda etmek zorunda kaldı. Ligde 5. sıraya kadar yükselen ve moral bulan Cukaricki, F Grubu’nda 5 maçtan puan çıkaramazken, en alt sıraya demir attı. Tüm maçlarını kaybeden konuk ekip, kalesini 14 gole kapatamazken, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi. Averaj takımı haline gelen ve Konferans Ligi sahnesinde güven vermekten çok uzakta kalan Sırbistan temsilcisi, son hafta gruptan çıkma iddiası devam eden Genk’e deplasmanda konuk olacak.

Genk – Cukaricki Maç Bilgileri

Genk – Cukaricki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cageka Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genk takımında Daniel Munoz kart cezalısı. Cukaricki cephesinde bu hafta Vukasin Jovanovic kart cezalısı.

Genk'in ilk 11’i Belli mi?

Genk’in muhtemel kadrosu: Hendrik van Crombrugge, Mark McKenzie, Sadick Aliu, Carlos Cuesta, Bryan Heynen, Alejandro Galarza, Joseph Paintsil, Alieu Fadera, Kayembe, Patrik Hrosovsky, Toluwalase Arokodare.

Cukaricki'nin ilk 11’i Belli mi?

Cukaricki’nin muhtemel kadrosu: Nenad Filipovic, Nikola Stankovic, Nemanja Tosic, Luka Subotic, Luka Adzic, Stefan Kovac, Sambou Sissoko, Bojan Kovacevic, Djordje Ivanovic, Mihajlo Cvetkovic, Igor Miladinovic.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yoluna devam edebilmek için kazanmaktan başka şansı olmayan Genk, rahat bir galibiyetle hem puanı eşitlemek hem de rakibini averaj tablosunda geçmek istiyor. Ev sahibinin rahat bir skorla kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.84

Rexbet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genk evinde Bryan Heynen ve Joseph Paintsil’in golleriyle galip geldi. Mücadele hem penaltı kaçıran hem de 10 kişi kalan Genk, grubun zayıf halkası karşısında gol yemeden galip gelmeyi başarırken, beklediğimiz farklı galibiyete ulaşamadı.