Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Antalyaspor Bahis Tahmini 24.12.2023

Trendyol Süper Lig’de son haftalarda mağlubiyeti unutan Antalyaspor deplasmanda, Adana Demirspor’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Adana Demirspor galibiyetinin 2.18, beraberlik tercihinin 3.74, Antalyaspor galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Adana Demirspor’da Puan Kayıpları Sürüyor

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi yine puan kaybı yaşadı. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 2 puan bıraktılar. Daha doğrusu 1 puanı aldıkları için şanslıydılar da diyebiliriz. 2-0 geriye düştüğü maçta 2 dakikada arka arkaya gollerle bulan Adana Demirspor mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek Adana Demirspor’da Arber Zeneli ve Mario Balotelli’nin sakatlıkları sürüyor.

Antalyaspor Kolay Kolay Kaybetmiyor

Antalyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Kasımpaşa’yı konuk eden Kırmızı Beyazlılar sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Nuri Şahin’in öğrencileri son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. Süper Lig’de yenilmezlik serileri de 7 maça çıktı. Bu hafta konuk olacakları Adana Demirspor deplasmanında da 3 puan peşindeler. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Güray Vural, Erdal Rakip ve Britt Assombalonga kart cezalısı. Helton Leite’nin sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Arber Zeneli ve Mario Balotelli’nin sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor’da Güray Vural, Erdal Rakip ve Britt Assombalonga kart cezalısı. Helton Leite’nin sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Arber Zeneli, Younes Belhanda, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Mbaye Niang

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Adana Demirspor geçtiğimiz hafta konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından 1 puan ile döndü. 2-0 geriye düştükleri maçt arka arkaya buldukları gollerle 2-2 berabere kaldılar ama galibiyet hasretleri 6 maça çıktı. Antalyaspor ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Hafta içi konuk ettikleri Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de 7 maçtır kaybetmeyen Antalyaspor iyi bir hava yakaladı. Adana Demirspor 3 puan arıyor ama işleri kolay değil. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.45

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. 3 golün atıldığı maçta Adana Demirspor rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptı.