Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Çaykur Rizespor Bahis Tahmini 25.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.13, beraberlik tercihinin 3.75, Çaykur Rizespor galibiyetinin ise 2.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Son Haftalarda Formsuz 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Sami Uğurlu’nun öğrencileri konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda kazanmakta zorlanan bir Kasımpaşa var diyebiliriz. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece Gaziantep KF karşısında kazanan İstanbul ekibi topladığı 22 puan ile 9. Sırada bulunuyor. Bu hafta ise Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor 5 Maçtır Kaybetmiyor 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de son haftaların forma takımlarından biri. Karadeniz ekibi geçtiğimiz hafta içi Pendikspor’u konuk etti ve mücadeleden farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Rakibini 5-1 mağlup eden İlhan Palut’un ekibinde moraller yerinde. Son haftalarda iyi bir hava yakalayan Çaykur Rizespor 6. Sıraya kadar yükselmiş durumda. Son 5 maçta 11 puan toplayan Çaykur Rizespor bu hafta konuk olacağı Kasımpaşa’nın 3 puan önünde. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da John Mary ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Kasımpaşa – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat olan isimler. Çaykur Rizespor’da John Mary ve Okechukwu Azubuike’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Kasımpaşa Süper Lig’de geçen hafta içi Antalyaspor deplasmanından puan çıkartmayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kaldı. Orta sıralarda yer alan Kasımpaşa bu hafta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Çaykur Rizespor ise hafta içi farklı bir galibiyet aldı. Pendikspor’u 5-1 mağlup ederek çıkışını devam ettirdiler. Süper Lig’de son 5 maçta tam 11 puan toplayan Karadeniz ekibi üst sıra hedefini devam ettiriyor. İstanbul’da gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor yenilmezlik serisini devam ettirdi. Kasımpaşa deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.