Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Samsunspor İddaa Tahmini 25.12.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Samsunspor deplasmanda, Alanyaspor’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

AlanyasporSamsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Alanyaspor kazanır 2.46, beraberlik 3.57, Samsunspor kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Sürpriz Yaptı 

Alanyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi büyük bir sürpriz yaptı. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Akdeniz ekibi sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak dikkat çekti. Beşiktaş karşısında 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Alanyaspor’da moraller yerinde. Fatih Tekke’nin öğrencileri Süper Lig’de son 2 maçını kazandı ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta düşme hattındaki Samsunspor’u konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Samsunspor Düşme Hattında 

Samsunspor Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Markus Gisdolun öğrencileri geçtiğimiz hafta içi Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan toplayan Kırmızı Beyazlılar düşme hattından kurtulma çabalarını sürdürüyor. Markus Gisdol’un göreve gelişinden bu yana Samsunspor’un iyi bir ivme yakaladığını belirtelim. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Samsunspor’da Gaetan Laura ve Nanu sakat. Michael Tirpan ise kart cezalısı. 

Alanyaspor – Samsunspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Gaetan Laura ve Nanu sakat. Michael Tirpan ise kart cezalısı. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Alanyaspor hafta içi Beşiktaş deplasmanından 3 puan ile döndü. Vodafone Park’ta 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazandılar. Son 2 maçını kazanan Alanyaspor’da moraller yerinde. Samsunspor’da son haftalarda kolay kolay kaybetmiyor. Hafta içi konu ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Samsunspor çıkışta. İki takımda alt sıralarda yer alıyor. Gollü ve zevkli bir maç bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Beşiktaş galibiyetinin ardından Samsunspor karşısında da kazanarak 3 puanın sahibi oldular.