Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Beşiktaş İddaa Tahmini 25.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Beşiktaş deplasmanda, Hatayspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak olup Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Hatayspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hatayspor kazanır 3.11, beraberlik 3.73, Beşiktaş kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.   

Hatayspor’da Puan Kayıpları Devam Ediyor 

Hatayspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ankaragücü deplasmanına konuk olan Volkan Demirel’in öğrencileri sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Hatayspor’un son 7 maçlık süreçte sadece 1 kez kazanabildiğini belirtelim. Üst üste 4 maçtır da puan kaybı yaşıyorlar. Bu hafta iç sahada Beşiktaş’ı konuk edecek Hatayspor kazanarak, kötü gidişatı sona erdirme hedefinde Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Rıza Çalımbay Görevden Alındı 

Beşiktaş Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Siyah Beyazlılar geçtiğimiz hafta içi Alanyaspor karşısında puan alamadı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri rakibine 3-1 mağlup oldular. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Beşiktaş’ta moraller bozuk. Öte yandan Süper Lig’de kazanamama serileri de 3 maça çıktı. Alanyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Rıza Çalımbay’ın görevine son verildiğini de belirtelim. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Jean Onana, Eric Bailly ve Rachid Ghezzal kadro dışı. Umut Meraş, Gedson Fernandes, Alex Oxlade Chamberlain ve Emrecan Uzunhan’ın ise sakatlıkları devam ediyor. 

Hatayspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Hatayspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından 1 puan ile döndü. Seyircisiz maçta Ankara’da golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de son 4 maçında da puan kaybeden Hatayspor düşüşte. Beşiktaş’ta ise Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Beşiktaş yokları oynuyor. Son haftalarda da bireysel hatalar fazlasıyla can yakıyor. Hatay’da gollü bir maç bekliyorum. Fileler en az 3 kez havalanır. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor evinde direnemedi. Beşiktaş rakibini 2-1 mağlup ederek moral buldu.