Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Ankaragücü Bahis Tahmini 25.12.2023

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Pendikspor iç sahada, Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Pendikspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Pendikspor galibiyetine 2.96, beraberlik tercihine 3.73, Ankaragücü galibiyetine ise 2.42 verildiğini görüyoruz.

Pendikspor Düşme Hattında 

Pendikspor Süper Lig’de alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Ivo Vieira’nın ekibi geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Çaykur Rizespor deplasmanından eli boş döndü. Rakinine 5-1 mağlup olan Pendikspor’da moraller bozuk. Son haftalarda Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler alan bir Pendikspor var. Son 4 maçını kaybeden İstanbul ekibi bu sezon sadece 13 puan toplayabildi ve düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki İstanbulspor ile aralarında 5 puanlık fark var. Bu hafta Ankaragücü ile karşılaşacak olan Pendikspor’da Emaka Eze’nin sakatlığı devam ediyor. Welinton Sİlva ise kart cezalısı. 

Ankaragücü’nden Golsüz Beraberlik 

Ankaragücü geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Hatayspor ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste beraberlikler alan Ankara ekibinin beraberlik serisi 3 maça çıkmış oldu. Son 4 maçtır ise kaybetmeyen bir Ankaragücü var. Özellikle bu sezon Ali Sowe’un olmadığı maçlarda hücumda üretkenlik konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Geçen hafta içi bunun örneğini net bir şekilde gördük. Bu hafta ise düşme hattındaki Pendikspor’a konuk olacaklar. Ali Sowe’un takıma dönmesiyle Ankaragücü’nü 3 puana yakın görüyorum. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik yok. 

Pendikspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Pendikspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Pendikspor’un mağlubiyet serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Çaykur Rizespor deplamanında 5-1 kaybeden Ivo Vieira’nın ekibinde mağlubiyet serisi 4 maça çıktı. Son sıradaki İstanbulspor’un ardından en az puan toplayan takım konumundalar. Ankaragücü ise beraberlik serisini sürdürüyor. Hafta içi konuk ettikleri Hatayspor ile golsüz berabere kaldılar. Son 4 maçtır kaybetmiyorlar ama kazanmakta da zorlanıyorlar. Bu hafta Ali Sowe takıma dönüyor. Reaksiyon göstermelerini ve kazanmalarını bekliyorum. Konuk ekip 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.07

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü 2 puan bıraktı. Pendikspor deplasmanında öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar.