İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa İnter İddaa Tahmini 29.12.2023

29 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde, Genoa ile İnter karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Genoa galibiyetine 5.35, beraberliğe 3.95, İnter galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Genoa Deplasmandan Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında sahneye Albert Gudmundsson çıkarken, Genoa’ya 4 hafta sonra 3 puanı getiren isim oldu. 4 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan ve 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrılan Genoa, geçtiğimiz hafta 1-0 geriye düştüğü Sassuolo deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Gudmundsson skoru eşitleyen isim olurken, galibiyeti getiren Ekuban’ın golünde ise asisti yapan isimdi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6’ya çıkararak rahat bir nefes alan ev sahibi, son 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Savunmada zafiyetler gösteren Alberto Gilardino ve öğrencilerinin, son 5 haftanın 4’ünde ise rakiplerine karşılık verdiğini belirtelim. 13. sırada yer alan Genoa, bu hafta sahasında lider İnter’i konuk edecek.

İnter Zirvede Doludizgin

İç sahada aldığı 2-0’lık Lecce galibiyetiyle İtalya Serie A Ligi’nde son 11 hafta namağlup bir performans ortaya koyan İnter, 17. hafta sona erdiğinde liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Son 11 haftada 2 beraberlik, 9 galibiyete imza atan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, son 4 haftanın tamamında kazandı. Napoli, Udinese, Lazio ve Lecce karşısında gol yemeden kazanan İnter, 4 maçta tam 11 gole imza attı. Ligin en iyi hücum ve savunma performansını ortaya koyan konuk ekipte, Yan Sommer son 4 haftaya yaptığı harika kurtarışlarla damga vururken, Lecce karşısında galibiyeti getiren goller Aurel Bisseck ve Nicolo Barella’dan geldi. En yakın rakibi Juventus ile puan farkını 4’te tutmaya devam eden konuk ekip, 17 maçta 41 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Devre arasına lider girmek isteyen İnter, bu hafta Genoa deplasmanında seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor.

Genoa – İnter Maç Bilgileri

Genoa – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa cephesinde Mateo Retegui ve Junior Messias’ın sakatlıkları devam ediyor. İnter’de ise Lautaro Martinez, Juan Cuadrado ve Denzel Dumfries’in sakatlıkları bulunuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Milan Badelj, George Puscas, Aaron Martin.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Marko Arnautovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, 11 haftadır kaybetmiyor. Son 4 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vuran İnzaghi ve öğrencileri, aynı zamanda 4 maçtır kalesinde gole dahi geçit vermiyor. Harika bir form grafiğiyle Genoa deplasmanına konuk olacak olan İnter, galibiyetlerine deplasmanda tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marko Arnautovic ve Radu Dragusin’in karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan mücadelede, Genoa ve İnter birbirlerine üstünlük kuramadı. Liderlik koltuğunda oturan İnter, yenilmezlik serisini korumayı başarsa da, beklediğimiz galibiyeti Genoa’dan alamadı.