İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Frosinone İddaa Tahmini 29.12.2023

29 Aralık Cuma akşamı S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 18. hafta mücadelesinde Lazio ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:45.

intobet, Lazio galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.90, Frosinone galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Lazio Deplasmanda Moral Buldu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Henüz 9. dakikada Matteo Guendouzi skoru 1-0’a getirmeyi başarırken, 67. dakikaya kadar kaleci Provedel’in kurtarışlarıyla üstünlüğünü koruyan ev sahibinde, Mattia Zaccagni farkı 2’ye çıkardı ve Lazio sahadan 3 puanla ayrıldı. Hellas Verona beraberliği ve İnter mağlubiyetinin ardından ligde puan kayıplarına son veren Maurizio Sarri’nin öğrencileri, 24 puanla 9. sırada yer aldı. Üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, ligde henüz aradığı başarıyı bulamazken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koymayı başardı. 6. sıradaki Roma ile arasında 4 puan fark bulunan Lazio’nun, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Frosinone Savunması Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin 17. haftasında Jaime Baez’in golü mağlubiyete engel olmadı. İç sahada Juventus’u ağırlayan Frosinone, henüz 9. dakikada 1-0 geriye düşerken, oyuna sonradan giren Baez şık bir golle takımını maça ortak etmeyi başardı. İkinci yarıda 1-1’lik eşitliği sağlayan Frosinone, yediği son dakika golüyle mağlup olurken, son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Üst üste puan kayıplarının ardından düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, Eusebio Di Francesco ve öğrencileri kötü gidişata çare arıyor. 17 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Frosinone, 17 maçta sadece 1 kez kalesini gole kapatabildi. Toplamda 28 gol yiyen konuk ekibin, savunma zafiyetleriyle dikkat çektiğini belirtelim.

Lazio – Frosinone Maç Bilgileri

Lazio – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Manuel Lazzari kart cezalısı. Ciro Immobile’nin ise sakatlığı bulunuyor. Frosinone’de ise Riccardo Marchizza, Reiner, Sergio Kalaj’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Taty Castellano, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Mattia Zaccagni, Felipe Anderson, Gila Fuentes.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Mehdi Bourabia, Arijon Ibrahimovic, Ilario Monterisi, Anthony Torque, Luca Garritano, Enzo Barrenechea, Matìas Soulè Malvano, Jaime Baez, Marvin Cuni.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi’nden şuana kadar istediğini alan Lazio, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Üst sıralara yetişmeye çalışan Sarri ve öğrencileri, geçen hafta iyi bir futbolla kazandı. Ev sahibi galibiyetlerine iç sahada Frosinone’ye karşı devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio iç sahada zorlanmadan kazandı. Ev sahibi 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, ligde zor günler geçiren Frosinone ise rakip kaleyi sadece 1 kez havalandırabildi. Lazio iç sahadan aldığı galibiyetle, bu hafta bizleri yanıltmadı.