İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Almeria BahisTahmini 04.01.2024

İspanya La Liga’da son sırada bulunan Almeria deplasmanda, Osasuna karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.00’da S SPORT 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Osasuna ile Almeria zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 3.95, Almeria galibiyetinin ise 4.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna Alt Sıralarda

Osasuna La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. 3 maçlık yenilmezlik serileri Mallorca deplasmanında sona erdi. Jagoba Arrasate’nin öğrencileri 2 hafta önce konuk olduğu Mallorca’ya 3-2 mağlup oldu. Bu sezon El Sadar’da taraftarı önünde de kolay kolay galibiyet alamayan bir Osasuna izliyoruz. Bu hafta ise La Liga’da Almeria ile karşı karşıya gelecekler. Ligin son sırasında bulunan Almeria’ya karşı maçın favorisi olarak gösteriliyorlar. Maç öncesinde Osasuna’da Johan Mojica’nın sakatlığı sürüyor.

Almeria 18 Maçtır Kazanamıyor

Almeria La Liga’da aylardır galibiyet alamıyor. Gaizka Garitano’nun öğrencileri 2 hafta önce konuk olduğu Barcelona deplasmanından puansız döndü. 2 kez geriye düştükleri maçta beraberliği buldular ama direnemediler. Mücadeleyi 3-2 kaybeden Almeria’da galibiyet hasreti 18 maça çıktı. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda yer alan Almeria’da işler yolunda gitmiyor. Bu hafta ise El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Almeria’da Iddrisu Baba kart cezalısı. Ibrahima Kone, Luis Suarez ve Martin Svidersky’nin sakatlıkları sürüyor.

Osasuna – Almeria Maç Bilgileri

Osasuna – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da Johan Mojica’nın sakatlığı sürüyor. Almeria’da Iddrisu Baba kart cezalısı. Ibrahima Kone, Luis Suarez ve Martin Svidersky’nin sakatlıkları sürüyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Sergio Calvo, Leo Baptistao

İddaa Tahmini

Osasuna’nın La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. 2 hafta önce Mallorca deplasmanında 3-2 kaybettiler. Bu sezon alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir Osasuna var. Almeria ise yokları oynuyor. La Liga’da bu sezon küme düşmelerine kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz. Geride kalan 18 maçın tamamında puan kaybettiler ve henüz galibiyetleri yok. 5 beraberliği bulunan Almeria son sırada yer alıyor. Osasuna maçın favorisi. Taraftarı önünde Almeria engelini kolay geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna tek golle kazandı. El Sadar’da Almeria’yı 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.