İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Athletic Bilbao İddaa Tahmini 04.01.2024

İspanya La Liga’da üst sıra takibini devam ettiren Athletic Bilbao deplasmanda, Sevilla karşısında 3 puan peşinde. Mücadelenin saat 21.15’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sevilla Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 3.05, beraberlik 3.25, Athletic Bilbao kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Sevilla Deplasmanda Kaybetti

Sevilla La Liga’da kötü bir sezon geçiriyor. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Diego Alonso’nun görevine son verildi. Takımın başına ise Quique Flores getirildi. Yeni hocası ile 2 maçta Granada ve Atletico Madrid ile karşılaşan Sevilla bu süreçte 3 puan topladı. Granada deplasmanında 3-0 kazanan Sevilla, geçen hafta ise Atletico Madrid’e 1-0 mağlup oldu. Ramon Sanchez Pizjuan’da bu hafta sonu Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Sevilla’da Jesus Navas, Mariano Diaz ve Dodi Lukebakio sakat olan isimler.

Athletic Bilbao Moralli

Athletic Bilbao’da moraller yerinde. La Liga’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Ernesto Valverde’nin öğrencileri önümüzdeki sezon Avrupa’ya gitmek adına oldukça iddialı. 2 hafta önce La Liga’da San Mames Barria’da konuk ettikleri Las Palma’ı 1-0 mağlup ettiler. Tam 8 maçtır kaybetmeyen Bask ekibi mağlubiyeti unuttu diyebiliriz. Bu hafta içi ise Sevilla deplasmanında da 3 puan arayacak olan Athletic Bilbao maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı sürüyor.

Sevilla – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Sevilla – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.15’te S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Navas, Mariano Diaz ve Dodi Lukebakio sakat olan isimler. Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı sürüyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Marcao, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Sevilla La Liga’da geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybettiler. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sevilla’da takımın başına Quique Flores’in getirildiğini de belirtelim. Athletic Bilbao ise son haftalarad çok formda. 2 haffta önce iç sahada konuk ettikleri Las Palmas’ı 1-0 mağlup ettiler. La Liga’da 8 maçtır da kaybetmiyorlar. Gollü bir maç beklentim var. Hem Sevilla hem de Athletic Bilbao skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao rahat bir galibiyet aldı. Sevilla’yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.