İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Barcelona İddaa Tahmini 04.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Las Palmas evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 23.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Las Palmas ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Las Palmas kazanır 5.35, beraberlik 4.40, Barcelona kazanır ise 1.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Las Palmas’ın İşi Zor

Las Palmas La Liga’da üst sıra takibini sürdürmek istiyor. 2 hafta önce San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Las Palmas mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 5 puan bırakan Garcia Pimienta’nın ekibinde moraller bozuk. Bu hafta içi ise Gran Canaria’da zor bir 90 dakikaya çıkacaklar. Barcelona’yı konuk edecek olan Las Palma’ın işi hiç kolay değil. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Alvaro Lemos ve Fabio Gonzalez’in sakatlıkları sürüyor.

Barcelona Evinde Kazandı

Barcelona La Liga’da oynadığı son maçtan 3 puan çıkartmayı başardı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Almeria’yı 3-2 mağlup ettiler. Sergi Roberto önderliğinde kazanmayı başaran Xavi’nin ekibi 2 maçlık kazanama serisini de sona erdirdi. La Liga’da zirve takibini devam ettirmek isteyen Barcelona lider Real Madrid’in 7 puan gerisinde 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise Las Palmas deplasmanına konuk olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Marcos Alonso, Ter Stegen, Gavi ve Inigo Martinez sakat olan isimler.

Las Palmas – Barcelona Maç Bilgileri

Las Palmas – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Alvaro Lemos ve Fabio Gonzalez’in sakatlıkları sürüyor. Barcelona’da Marcos Alonso, Ter Stegen, Gavi ve Inigo Martinez sakat olan isimler.

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Inaki Pena, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Pedri, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

İddaa Tahmini

Las Palmas La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Cadiz ile 1-1 berabere kalan Las Palmas, Athletic Bilbao’ya ise 1-0 kaybetti. Son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Barcelona ise zirve takibini devam ettirmek istiyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Almeria’yı 3-2 mağlup ettiler. Sergi Roberto önderliğinde 3 puanı alan Barcelona zirve takibini sürdürdü. Las Palmas deplasmanında da favoriler. Xavi’nin öğrencileri bu hafta kazanır ve 3 puanın sahibi olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona son dakika golüyle kazandı. Las Palmas’ı Gran Canaria’da 2-1 mağlup ettiler.