İddaa Tahminleri ve Analizleri

Juventus Salernitana İddaa Tahmini 04.01.2024

4 Ocak Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan İtalya Kupası Son 16 mücadelesinde, Juventus ile Salernitana karşı karşıya geliyor. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Juventus galibiyetine 1.32, beraberliğe 5.35, Salernitana galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Juventus 13 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftaya damga vuran takım oldu. Massimiliano Allegri yönetiminde 13 maçtır mağlubiyete yer vermeyen ev sahibi, 10 galibiyet, 3 beraberlikle harika bir performans ortaya koydu ve lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. Geçtiğimiz hafta iç sahada ezeli rakibi Roma’yı konuk eden Juventus, Adrien Rabiot’un attığı tek golle galip geldi. Harika performansını derbi galibiyetleriyle taçlandırmayı başaran ev sahibi, son 4 haftalık fikstürde Roma ve Napoli gibi ezeli rakipleri karşısında dahi hataya yer vermedi. 3 sezondur devam eden şampiyonluk hasretine son vermek adına önemli adımlar atmayı başaran Juventus, ilk 18 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya karşı deplasmanda mağlup oldu. Avrupa kupalarından uzak kalan JUVE, İtalya Kupası Son 16 Turu’na ise doğrudan katılıyor. İç sahada konuk edecekleri Salernitana karşısında galibiyetin favorisi olduklarını belirtelim.

Salernitana Moral Buldu

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Salernitana, İtalya Kupası Son 16 Turu’nda mücadele verecek. Filippo Inzaghi hamlesiyle düşme potasından kurtulmak isteyen konuk ekip, ilk 18 hafta sona erdiğinde hem düşme hattından kurtulamadı hem de ligin en alt sırasından. 18 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Salernitana, sezonun 2. galibiyetini son hafta Hellas Verona deplasmanından 1-0’lık skorla aldı. Moral bulan konuk ekipte, 3 puanı getiren gol Loum Tchaouna’dan geldi. Düşme hattının üzeriyle puan farkını 2’ye kadar indiren ve moral bulan Salernitana, bu hafta Juventus karşısında sürpriz arayacak. İtalya Kupası kapsamında önce Ternana ardından Sampdoria’yı elemeyi başaran konuk ekip, bu sezonki en zorlu deplasman sınavlarından birini verecek.

Juventus – Salernitana Maç Bilgileri

Juventus – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus cephesinde Nicolo Fagioli ve Paul Pogba cezalı durumda. Alex Sandro, Moise Kean, Fagioli ve De Sciglio’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Salernitana’da ise Flavius Daniliuc, Lorenzo Pirola, Boulaye Dia, Guillermo Ochoa’nın sakatlıkları devam ediyor. Cabral ve Lassana Coulibaly ise milli takımlarında.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Norbert Gyömber, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Grigoris Kastanos, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne 13 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vuran Juventus, son 13 haftada 10 galibiyet, 3 berberliğe imza attı. Ligin en formda takımlarından biri olarak İtalya Kupası Son 16 Turu’nda mücadele verecek olan ev sahibi, Salernitana engelini zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

Betelli Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus seriyi 14 maça çıkardı. İtalya Serie A Ligi2nde harika bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, Salernitana karşısında erken bir golle 1-0 geriye düşmesine karşın, yarım düzine golle geri döndü ve rakibine ağır bir hezimet yaşattı. Kazananları tebrik ederiz.