İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lens Monaco İddaa Tahmini 07.01.2024

Lens evinde Monaco‘yu konuk edecek. 7 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan, Fransa Kupası Son 64 mücadelesi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleye Bollaert-Delelis Stadı ev sahipliği yapacak.

Betelli, Lens galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.60, Monaco galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.92, beraberliğe 3.11, konuk ekibe ise 2.53 oran veriyor.

Lens Araya Mağlubiyetle Girdi

Lens’in 11 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisi Nice deplasmanında sona erdi. Sezonun ilk yarısını deplasmanda 2-0’lık mağlubiyetle kapatmak zorunda kalan ev sahibi, 26 puanla 7. sırada yer aldı. Fransa Ligue 1’de sezona istediği başlangıcı yapamayan Franck Haise ve öğrencileri, ilk 5 haftadan 1 puan çıkarabildi. Sonraki 11 hafta boyunca mağlubiyete yer vermeyen ve 25 puan toplayan ev sahibi, Nice mağlubiyetine rağmen son haftalarda ligin en formda takımları arasında yer aldı. Ligin 4. haftasında konuk oldukları Monaco deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüler ve bu hafta Monaco ile Fransa Kupası Son 64 Turu’nda karşı karşıya gelecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu 3. olarak tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek olan Lens, iki kulvarda birden iyi performanslar sergiledi.

Monaco’da Önemli Eksikler

Monaco cephesinde bu hafta eksikler dikkat çekiyor. Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele verecek olan konuk ekipte, Breel Embolo, Eliesse Ben Seghir, Caio Henrique veE Eliot Matazo’nun sakatlıkları devam ediyor. Ismail Jakobs, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Krepin Diatta, Mohamed Camara ve Takumi Minamino ise milli takım kamplarına gittiler. Fransa Ligue 1’de ilk 17 haftayı 10 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Monaco, liderin 7 puan gerisinde sezonun ilk yarısını noktaladı ve 3. sırada yer aldı. Adi Hütter yönetiminde iyi performans grafiği sergileyen Monaco, Toulouse deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, araya moralli girdi. Lig kapsamında Lens’e karşı iç sahada 3-0’lık galibiyete imza atan konuk ekipte, bu hafta önemli eksikler var. Bu hafta çok daha formda bir Lens karşısında mücadele verecek olan Monaco’nun, eksiklerle işi deplasmanda zor.

Lens – Monaco Maç Bilgileri

Lens – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Deiver Machado’nun sakatlığı bulunuyor. Mendy, Abdul Samed, Khusanov ve Guilavogui ise milli takımlarına gittiler. Monaco’da ise Breel Embolo, Eliesse Ben Seghir, Caio Henrique ve Eliot Matazo’nun sakatlıkları devam ediyor. Ismail Jakobs, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Krepin Diatta, Mohamed Camara ve Takumi Minamino ise milli takım kamplarına gittiler.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Andy Diouf, Przemyslaw Frankowski, David Costa, Angelo Fulgini, Morgan Guilavogui, Sepe Elye Wahi.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Aleksandr Golovin, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Lig kapsamında karşı karşıya gelen tarafların mücadelesinde, Monaco gol yemeden kazanmıştı. Bu hafta Lens sahaya çok daha formda çıkarken, Monaco’da ise önemli eksikler var. Ligin aksine bu hafta iki takımında Fransa Kupası’nda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden Lens ve Monaco, Fransa Kupası’nda karşı karşıya geldi. İki takımda 90 dakika sonunda 2’şer gol bulmasına rağmen, beraberlikten kurtulamadı. Seri penaltıların kazananı belirlediği mücadelede, Monaco 6-5’lik üstünlükle tur atladı. Kazananları tebrik ederiz.