İddaa Tahminleri ve Analizleri

Le Havre Caen Maç Tahmini 07.01.2024

7 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Fransa Kupası Son 64 mücadelesinde, Le Havre ile Caen karşı karşıya geliyor. Mücadeleye Oceane Stadı ev sahipliği yapacak.

Betelli, Le Havre galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.60, Caen galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.70 oran kazandırıyor.

Le Havre Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Le Havre, Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alıyor. Fransa Kupası Son 64 Turu’nda mücadele verecek olan Luka Elsner’in öğrencileri, sezonun ilk yarısını 11. sırada noktaladı. İlk 17 haftadan 4 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başardılar. Sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, son haftalarda ise düşüşe geçti. Son 4 haftada 3 mağlubiyet alan Le Havre, son 12 haftada ise 10 kez puan kaybetti. Sezon arasına Reims deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle girdiklerini belirtelim. 17 maçta 16 gol atıp, kalesinde 19 gole engel olamayan Le Havre, ligde başlayan düşüşün ardından, kupa galibiyetiyle teselli bulmak istiyor.

Caen Vites Yükseltti

Caen, Fransa Ligue 2’de yeniden yükselişe geçti. Sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 4 haftanın tamamında kazandı. 5. haftayla birlikte düşüş geçen Caen, üst üste 11 maçta puan kayıplarına engel olamadı. 11 haftayı 7 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan ve zirve yarışından uzak kalarak alt sıralara demir atan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Son 4 haftada yeniden yükselişe geçen bir Caen izledik. Üst üste 3 haftadan galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, son hafta Amiens ile deplasmanda berabere kaldı. Son 4 haftadan topladığı 10 puanla 11. sıraya yükselen Caen, bu hafta Fransa Kupası Son 64 Turu’nda galibiyet arayacak. Le Havre deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekibin, Ligue 1 temsilcisi karşısında işi zor.

Le Have – Caen Maç Bilgileri

Le Havre – Caen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Oceane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Le Havre’de Andre Ayew, Mohamed Bayo ve Abdoulaye Toure milli takım kamplarına gittiler. Caen cephesinde ise Anthony Mandrea ve Ali Abdi’nin milli takım kamplarında olduğunu belirtelim.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Rassoul N’Diaye, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Samuel Grandsir.

Caen'in 11’i Belli mi?

Caen’in muhtemel kadrosu: Yannis Clementia, Emmanuel Ntim, Romain Thomas, Valentin Henry, Quentin Daubin, Noe Lebreton, Bilal Brahimi, Mathias Autret, Alexandre Coeff, Alexandre Mendy, Brahim Traoré.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı itibariyle orta sıralarda yer alan Le Havre, yeni yükseldiği Ligue 1 seviyesinde iyi sayılabilecek bir performans sergiledi. Fransa Kupası’na odaklanan Le Havre, iç saha avantajıyla Caen karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Le Havre alt ligde mücadele veren Caen karşısında hata yapmadı. Ev sahibi 2 golle tu biletini cebine koydu ve Fransa Kupası’nda yoluna tam gaz devam etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.