Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Clermont Maç Tahmini 14.01.2024

14 Ocak Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesinde, Nantes ile Clermont karşı karşıya gelecek. Saat 17:00’de başlayan karşılaşma, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

de la Beaujoire Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Nantes galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.60, Clermont galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda.

Nantes Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını üst üste 3 mağlubiyetle kapattı. PSG, Brest ve Lyon karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerle sezonun ilk yarısını moralsiz kapatan ev sahibi, düşme hattının 4 puan üzerinde, 13. sırada yer alıyor. Teknik adam değişikliğinin ardından namağlup Nice karşısında kazanan Nantes cephesinde, Jocelyn Gourvennec etkisi kısa sürdü. Yeniden düşüşe geçen ev sahibi, bu hafta sahasında ligin en zayıf halkası Clermont’u sahasında konuk edecek. Sezonun ilk yarısı Clermont’u mağlup etmeyi başaran Nantes, yeniden kazanarak düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Clermont Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 17 hafta geride kalırken, Clermont takımı Gastien yönetiminde en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Teknik adamı ısrarı alınan tüm kötü sonuçlara rağmen devam ederken, konuk ekip son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligin en zayıf halkası olarak küme düşme tehlikesini yakından hisseden Clermont, 17 haftanın ise 15’inde puan kaybetti. Galibiyet almakta fazlasıyla zorlanan konuk ekibin, sadece Lyon ve Lorient karşısında galip gelebildiğini belirtelim. Fransa Kupası’nda Son 64 Turu’nu geçmeyi başaran Clermont, normal sürede mağlup edemediği Metz karşısında tur biletini penaltılarla aldı. İki kulvarda birden galibiyet adına güven vermeyi başaramayan konuk ekip, ligde kalesini 26 gole kapatamazken, rakip fileleri ise 11 kez havalandırdı.

Nantes – Clermont Maç Bilgileri

Nantes – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Bastien Meupiyou ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor. Castelletto, Samuel Moutoussamy, Moses Simon ve Mostafa Mohamed ise milli takımlarına gittiler. Clermont cephesinde bu hafta Maximiliano Caufriez kart cezalısı. Diaw, Bela ve Seidu ise milli takımlarına gittiler.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Kader Bamba, Evann Guessand, Lamine Diack, Adson

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Massamba Ndiaye, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Habib Keita, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıpları yaşayan Nantes, sezonun ikinci yarısına iç sahada galibiyetle başlamak istiyor. Son haftalardaki puan kayıplarına rağmen, rakibinden çok daha etkili bir performans sergileyen Nantes, evinde Clermont’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını en alt sırada kapatan Clermont, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı. 73. dakikada 10 kişi kalan Nantes karşısında son dakika golü 3 puanı getirdi.