sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 19.01.2024

19 Ocak Cuma akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonuna kazanarak girmeniz dileğiyle.

Mainz 05 – Union Berlin: MS 2, 2.98 (iddaa) – 3.39 (Bets10) ; Mainz 05 evinde Union Berlin’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 18. hafta mücadelesi, 19 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta geride kalırken, Play Out hattından kurtulamadı. İlk 12 hafta Bo Svensson yönetiminde mücadele veren Mainz 05, 12 maçın 11’inde puan kaybetti ve düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramadı. Çareyi teknik adam değişikliğinde arayan ev sahibi, 5 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Mainz 05, 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Play Out hattında yoluna devam etmek zorunda kalan ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. Kalesini tam 29 gole kapatmayı başaramayan ve rakip fileleri ise 14 kez havalandırmayı başarabilen ev sahibi, Union Berlin karşısında kazanarak, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Union Berlin teknik adam değişikliğinin ardından, Almanya Bundesliga’da düşme hattından kurtuldu. Urs Fischer yönetiminde geçen sezon büyük bir sürprize imza atan ve Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyan konuk ekip, geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile 11. haftada yollarını ayırdı. Üst üste 9 mağlubiyetle düşme hattının içerisine giren konuk ekip, göreve Nenad Bjelica’yı getirdi ve son 5 haftadan 8 puan topladı. Sadece Bochum deplasmanında mağlup olan ve düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Union Berlin, iç sahada aldığı 2-0’lık Köln galibiyetinin ardından, son hafta Freiburg ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan Union Berlin, Mainz 05 karşısında sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Almanya Bundesliga’da zor günlerden teknik adam değişikliğiyle çıkan Union Berlin, düşme hattının 3 puan üzerinde sezonun ikinci yarısına başlıyor. Farkı açmak ve yeni hocasıyla etkisini sürdürmek isteyen Union Berlin, bu hafta Mainz 05 deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İnter – Lazio: MS 1, 1.48 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; 19 Ocak Cuma akşamı İtalya Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde, İnter ile Lazio karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak iki ezeli rakibin mücadelesi, TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını lider kapatan İnter, sezonun ikinci yarısına Monza deplasmanında 5-1’lik galibiyetle başlangıç yaptı. Sahalara harikulade bir geri dönüş yapan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 20 hafta sonunda sadece Sassuolo’ya mağlup olurken, 51 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. 49 gole imza atan ve kalesinde sadece 10 gole izin veren İnter, hem hücum hem de savunma hattında rüştünü ispatladı. Sadece lig performansıyla değil, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koymayı başaran İnter, tüm kulvarlarda birden iyi performanslar sergiliyor. İtalya Kupası’nın son sahibi olarak Lazio ile Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde mücadele verecek olan İnter, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Lazio cephesinde üst üste galibiyetler moralleri yerine getirdi. Maurizio Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde sezona istediği başlangıcı yapamazken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden aldığı Son 16 biletiyle dikkat çekti. Devler sahnesinde gösterdiği etkiyi yavaş yavaş lige taşımaya başlayan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanıyor. Sezonun ilk yarısını 3 maçlık galibiyet serisiyle noktalayan Lazio, sezonun ikinci yarısında galibiyetlerine devam etti. Sırasıyla Empoli, Frosinone, Udinese ve Lecce karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, rakip fileleri 8 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. 6. sıraya kadar yükselmeyi başaran Lazio, bu hafta İtalya Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde İnter karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftaya damga vuran lider karşısında sürpriz arayacaklar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletlerini cebine koyan İnter ve Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise birbirlerinden farklı performanslar sergiledi. İnter ilk haftadan itibaren etkili olurken,14 maçlık yenilmezlik serisiyle liderlik koltuğunu bırakmadı. Harika lig performansıyla dikkat çeken İnter, Lazio karşısında bir kez daha sahadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

Bergerac – Lyon: KGYOK, 1.31 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; 19 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Bergerac ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 5. Fransa Ulusal Lig 2. B Grubu’nda mücadele veren Bergerac, Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında Fransa Ligue 1 temsilcisi Lyon’u evinde konuk edecek. Ligde ilk 5 haftalık fikstürde namağlup bir performans sergileyen ev sahibi, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. Son 6 haftadan 3 mağlubiyet, 2 galibiyet, 1 berberlik aldılar. Son 3 haftalık fikstürde L Herbiers ve Avoine OCC deplasmanlarından galibiyetlerle çıkmayı başardıklarını belirtelim. 11 hafta sonunda rakip fileleri 16 kez havalandıran Bergerac, kalesinde ise 18 gole engel olamadı. 11 haftanın 10’unda skor üretmeyi başaran ev sahibi, hücum hattında etkili olmayı başardı. Lyon karşısında hücum performansına güven Bergerac, sürpriz bir galibiyetle tur atlamak istiyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçirmeye devam eden Lyon, ilk 18 hafta sona erdiğinde küme düşme hattından uzak kalamadı. Tarihinin en kötü ilk yarı performanslarından birini sergileyen konuk ekip, 3. teknik adam değişikliğinde toparlanma sinyalleri verdi. Laurent Blanc ve Fabio Grosso önderliğinde aradığı başarıyı bulamayan Lyon cephesinde, göreve Pierre Sage geldi. 3 maçlık galibiyet serisiyle sezonun ilk yarısını noktalayan konuk ekip, Toulouse, Monaco ve Nantes karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, sezonun ikinci yarısına mağlubiyetle başladı. Yeniden Play Out hattına gerileyen Lyon, 9 kişi kaldığı Le Havre deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Kupa serüveninde hata yapmak istemeyen Sage’nin öğrencileri, alt ligde mücadele veren Bergerac karşısında favori taraf. Fransa Ligue 1’de sezona kabus gibi başlamasına karşın, teknik adam değişikliğiyle son haftalarda toparlanmaya başlayan Lyon, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Teselliyi kupa zaferiyle bulmak isteyen Lyon, alt liglerde mücadele veren Belgerac karşısında iyi bir savunma performansı sergileyecek ve rakibine gol şansı tanımayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.77

Bets10 Bahis Oranı: 149.49