Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Augsburg Maç Tahmini 21.01.2024

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 21 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

Borussia Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Mönchengladbach galibiyetine 1.97, beraberliğe 3.95, Augsburg galibiyetine ise 3.57 oran belirlemiş durumda.

Mönchengladbach Evinde Kazandı

Almanya Bundesliga’nın 17. haftasında Stuttgart karşısına çıkan Mönchengladbach cephesinde, Robin Hack  ve Palea ve Reitz’in son derece iyi futbolu galibiyeti getirdi. Fırsatları çok iyi değerlendiren ev sahibi, 3-1’lik galibiyetle, 3 maçtır devam eden galibiyet hasretine son vermeyi başardı. Sezonun ilk yarısı sona erdiğinde, ligin 10. sırasında yer alan Gladbach, ligin ortasına demir attı. Gerardo Seoane yönetiminde 17 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, deplasmanda sadece 1 maç kazanmayı başarırken, iç sahada ise 4 galibiyete imza attı. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Gladbach, rakip fileleri 36 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 38 gole engel olamadı. 17 maçın 16’sında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim.

Augsburg Lidere Direnemedi

Augsburg, Almanya Bundesliga’da 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Geçtiğimiz hafta lider Bayer Leverkusen’i sahasında ağırlayan Jess Thorup ve öğrencileri, lidere karşı son dakika golüyle mağlup oldu. Lidere karşı mağlup olmalarına karşın, iyi bir performans sergilediklerini söyleyelim. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Augsburg, 12. sıraya kadar geriledi. 4 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Augsburg, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Gladbach karşısına çıkacak. Üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı olan Augsburg, bu sezon kalesinde 32 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 24 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Gladbach’ı sahasında konuk eden Augsburg, rakibiyle 4-4 berabere kalmıştı.

Mönchengladbach – Augsburg Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Julian Weigl kart cezalısı. Kouadio Kone, Maximilian Wöber ve Jonas Omlin’in sakatlıkları devam ediyor. Ko Itakura ise milli takımına gitti. Augsburg takımında ise Fredrik Jensen, Raphael Framberger ve Tomas Koubek’in sakatlıkları devam ediyor. Niklas Dorsch ise cezalı durumda.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Gladbach ve Augsburg, orta sıralardan kurtulmayı bir türlü başaramadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan, hücum hattında ise iyi sayılabilecek performanslar sergilediler. İki takımında mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Augsburg deplasmanda kritik bir galibiyete imza atarken, Gladbach taraftarı önünde mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.