Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Werder Bremen İddaa Tahmini 21.01.2024

İddaa fikstüründe 21 Ocak Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 18. hafta mücadelesinde, Bayern Münih ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.10, beraberliğe 11.12, Werder Bremen galibiyetine ise 23.86 olarak verilmiş. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 3.5 Üst 1.58, 3.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Bayern Münih 3 Haftadır Kazanıyor

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Hoffenheim ile taraftarı önünde karşı karşıya gelen Bayern Münih, eksiklerine rağmen 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Jamal Musiala 2 gol, Leroy Sane ise 2 asistle karşılaşmaya damga vuran isimler arasında yer alırken, ev sahibi ligde 3’te 3 yapmayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndn lider çıkmayı başaran Bayern Münih, son 11 sezonunda şampiyon olduğu Almanya Budnesliga’da ise Bayer Leverkusen’i takibini sürdürüyor. Sadece Frankfurt karşısında mağlubiyet yaşayan Tuchel ve öğrencileri, ligde geri kalan 15 hafta maç kaybetmedi. Lider ile arasındaki puan farkını 1 maç eksiğe rağmen 4’te tutmayı başaran Bayern Münih, bu hafta evinde Werder Bremen’i konuk edecek. 52 golle ligin en iyi hücum performansını sergileyen Münih cephesinde, Harry Kane 22 golle gol krallığının zirvesinde oturuyor.

Werder Bremen Deplasmanda Kazanamıyor

Werder Bremen ise rakibinin aksine Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı üst üste beraberliklerle geride bıraktı. Ole Werner ve öğrencileri, galibiyet adına yeterli olmayı başaramasa da, maç kaybetmeden sahadan ayrılmayı bildi. Mönchengladbach, Leipzig ve Bochum karşısında üst üste gollü beraberliklere imza atan Werder Bremen, 17 haftalık fikstürü ise 4 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 13. sıraya kadar gerilerken, düşme potasının 6 puan üzerinde yer aldı. Henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramayan Werder Bremen, bu hafta Bayern Münih deplasmanında galibiyet arayacak. Devre arasında Julián Malatini hamlesiyle savunmasını güçlendirmeye çalışan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor.

Bayern Münih – Werder Bremen Maç Bilgileri

Bayern Münih – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Daniel Peretz, Tarek Buchmann, Bouna Sarr, Serge Gnabry ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor. Kim Min Jae ise milli takımına gitti. Werder Bremen’de ise Marvin Ducksch ve Leonardo Bittencourt kart cezalısı. Nicolai Rapp, Amos Pieper ve Milos Veljkovic’in ise saktlıkları devam ediyor. Naby Keita’nın ise milli takımına gittiğini belirtelim.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Alphonso Davies, Matthijs de Ligt, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Marco Friedl, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Justin Njinmah, Niklas Stark, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın en golcü takımı Bayern Münih ile savunmada bir türlü başarılı olamayan Werder Bremen karşı karşıya geliyor. Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında bol gollü bir mücadele izleyeceğimizi ve 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Werder Bremen deplasmanda haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Mitchell Weiser’in golü galibiyeti getirirken, Bayern Münih liderlin kazandığı haftada mağlup olarak, zirveden bir adım daha uzaklaştı.