Trabzonspor Galatasaray İddaa Tahmini 21.01.2024

Trendyol Süper Lig’de haftanın en önemli maçlarından biri. Trabzonspor evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Trabzonspor ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Trabzonspor galibiyetinin 4.67, beraberlik tercihinin 3.96, Galatasaray galibiyetinin ise 1.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Trabzonspor Üstünlüğünü Koruyamadı

Trabzonspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Abdullah Avcı’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Maçın başında Fountas’ın golüyle öne geçtiler ama sonrasında oyunun hakimi net olarak Antalyaspor idi. Süper Lig’de son 6 maçtır kaybetmeyen Bordo Mavililer bu hafta sonu iç sahada Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı. Mislav Orsic ve Stefano Denswil sakat. Trezeguet, Paul Onuachu ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda.

Galatasaray Galibiyet Peşinde

Galatasaray Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Sarı Kırmızılılar geçtiğimiz hafta Rams Park’ta konuk ettiği Kayserispor’u 2-1 mağlup etti ve 2. sıradaki yerini korudu. Zorlandığı maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Galatasaray lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyor. Ezeli rakibi ile aralarında 2 puanlık fark olan Okan Buruk’un ekibi bu hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Galatasaray’ın bu sezon sadece Hatayspor deplasmanında mağlup olduğunu belirtelim. Trabzonspor maçı öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera sakat. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda.

Trabzonspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Trabzonspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok kadro dışı. Mislav Orsic ve Stefano Denswil sakat. Trezeguet, Paul Onuachu ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda. Galatasaray’da Sergio Oliviera sakat. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Anastasios Bakesatas, Enis Bardhi, Enis Destan

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Kazımcan Karataş, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Tete, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Trabzonspor Süper Lig’de ilk 3 umutlarını devam ettiriyor. Bordo Mavililer geçtiğimiz hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Şanslı bir beraberlik aldılar ve yenilmezlik serileri devam etti. Süper Lig’de 6 maçtı kaybetmeyen Trabzonspor bu hafta Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Kayserispor karşısında zorlandı ama 3 puan almayı başardı. Nelsson ve Mertens’in golleriyle 2-1 kazanan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdi. Oyun anlamında güven vermiyorlar ve bu hafta işleri pek kolay değil. Trabzon’da gollere yöneleceğim. Her iki takımda skor üretmekte sorun yaşamıyor. Gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray net bir galibiyet aldı. Zaha önderliğinde Trabzonspor’u deplasmanda 5-1 ile geçtiler.