Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor İstanbulspor Bahis Tahmini 22.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Kayserispor evinde, son sıradaki İstanbulspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 1.64, beraberlik 4.43, İstanbulspor kazanır ise 5.36 olarak açıklanmış.

Kayserispor’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Kayserispor Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşamaya devam ediyor. Recep Uçar’ın ekibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanında 2-1 kaybetti. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan Kayserispor’un hafta içi Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ne 2-1 mağlup olduğunu ve kupaya veda ettiğini de belirtelim. Bu hafta Süper Lig’de İstanbulspor ile karşılaşacaklar. Kayserispor’un artık reaksiyon göstermesi şart. Maç öncesinde Kayserispor’da Gökhan Sazdağı kart cezalısı. Carlos Mane ve Macid Hosseini ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

İstanbulspor 7 Maçtır Kazanamıyor 

İstanbulspor’un Süper Lig’de kazanamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Konyaspor’u konuk eden İstanbulspor mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de galibiyet hasreti 7 maça çıkan İstanbulspor’un son sırada yer aldığını belirtelim. Teknik direktör Hakan Yakın ile yollar ayrıldı ve takımın başına Osman Zeki Korkmaz getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıkacaklar. İstanbulspor ligin zayıf halkası ve bu deplasmanda işleri zor. Maç öncesinde İstanbulspor’da Vefa Temel kart cezalısı. Eduart Rroca ise sakat. 

Kayserispor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Kayserispor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Gökhan Sazdağı kart cezalısı. Carlos Mane ve Macid Hosseini ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. İstanbulspor’da Vefa Temel kart cezalısı. Eduart Rroca ise sakat. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Kayserispor Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Rams Park’ta konuk oldukları Galatasaray’a 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybeden Kayserispor’da moraller bozuk. İstanbulspor ise Süper Lig’de geçen hafta iç sahada konuk ettiği Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Hakan Yakın ile yollarını ayıran İstanbulspor’da takımın başına Osman Zeki Korkmaz getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına çıkacaklar. Kayserispor maçın net favorisi. Son dönemde kötü sonuçlar alıyorlar ama son sıradaki İstanbulspor’u mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.64

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor sürpriz yaptı. Kayserispor’u uzatma dakikalarında buldukları golle 1-0 mağlup ettiler.