İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Wolverhampton İddaa Tahmini 22.01.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazartesi günü tek maç var. Brighton evinde, Wolverhampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brighton ile Wolverhampton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Brighton galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 4.35, Wolverhampton galibiyetine ise 5.10 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 1 tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Brighton 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Brighton Premier Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. 2 hafta önce West Ham deplasmanına konuk olan Brighton mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 5 puan toplayan Brighton’ın Avrupa umutları devam ediyor. Tottenham ile aralarındaki puan farkı 9 ve Brighton’ın 1 maçı eksik. Bugün kazanmaları halinde umutlar iyice artacak. AMEX’de Wolverhampton’ı konuk edecek Brighton’da Simon Adingra ve Kaoru Mitoma milli takım kadrosunda yer alıyor. Joel Veltman ve Ansu Fati sakat olan isimler. 

Wolverhampton Sürpriz Peşinde 

Wolverhampton’ın Premier Lig’de galibiyet serisi devam ediyor. 2 hafta önce Molineux Ground’da Everton’ı konuk eden Wolverhampton mücadeleden 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Gary O’Neil’ın öğrencileri 11. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Bu hafta ise AMEX’de Brighton’a konuk olacaklar ve yine 3 puan arayacaklar. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Wolverhampton, son 3 maçında ise tam 9 gol buldu. Karşılaşma öncesinde Wolverhampton’da Joao Gomes kart cezalısı. Justin Hubner, Hwang Hee Chan, Rayan Ait Nouri ve Boubacar Traore ise milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Brighton – Wolverhampton Maç Bilgileri

Brighton – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Simon Adingra ve Kaoru Mitoma milli takım kadrosunda yer alıyor. Joel Veltman ve Ansu Fati sakat olan isimler. Wolverhampton’da Joao Gomes kart cezalısı. Justin Hubner, Hwang Hee Chan, Rayan Ait Nouri ve Boubacar Traore ise milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Brighton Premier Lig’de oynadığı son maçta West Ham ile golsüz berabere kalmıştı. Zor bir deplasmandan puan almayı başardılar ve yenilmezlik serileri 3 maça çıktı. Premier Lig’de ilk 5 umutlarını devam ettiren Brighton bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecek ve maçın favorisiler. Wolverhampton ise son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. 2023 yılının son maçında Everton’ı konuk ettiler ve rakibini 3-0 ile geçtiler. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanan Wolverhampton moralli. Brighton AMEX’de ağır basıyor. Wolverhampton her ne kadar formda olsa da, Brighton’ı bu hafta 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.