Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Hatayspor İddaa Tahmini 27.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Tam 10 maçtır kazanamayan Hatayspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Adana Demirspor ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.07, beraberlik 3.72, Hatayspor kazanır ise 3.72 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Adana Demirspor 5 Maçtır Kazanamıyor 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta geçen hafta içi Beşiktaş’a konuk olan Hikmet Karaman’ın öğrencileri sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan galibiyet çıkartamayan Adana Demirspor’un yeni hocası Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 2 maçtan da beraberlik ile ayrıldığını belirtelim. Bu hafta sonu ise iç sahada formda Hatayspor’u konuk edecek olan Adana Demirspor 3 puan hedefliyor. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Yusuf Barasi kart cezalısı. Mario Balotelli ve Yusuf Sarı ise sakat. 

Hatayspor Alt Sıralarda 

Hatayspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de aylardır galibiyet alamayan Hatayspor’da galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Volkan Demirel’in öğrencileri geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Rigoberto Rivas’ın attığı golle öne geçmeyi başardılar ama maçın sonlarında penaltıdan yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Son 10 maçtır kazanamayan Hatayspor düşme hattının oldukça yakınında. Bu hafta Adana Demirspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar ama işleri zor. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Ömer Faruk Beyaz sakat. 

Adana Demirspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Yusuf Barasi kart cezalısı. Mario Balotelli ve Yusuf Sarı ise sakat. Hatayspor’da Ömer Faruk Beyaz sakat. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Edouard Michut, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Babajide Akintola

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Adana Demirspor geçen hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Zor bir deplasmanda 10 kişi kaldıkları maçta puan almayı başardılar. Hikmet Karaman ile iyi bir hava yakalayabileceklerini düşünüyorum. Hatayspor ise Süper Lig’de tam 10 maçtır kazanamıyor. Süper Lig’de en son galibiyetini Galatasaray karşısında alan Volkan Demirel’in öğrencilerinde galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Bugün Adana’da gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor sürpriz yaptı. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kazandılar ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.