İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Napoli İddaa Tahmini 28.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde derbi heyecanı yaşanıyor. Lazio‘nun evinde Napoli‘yi konuk edeceği dev maç, 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lazio galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, Napoli galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.30, 2.5 Alt 1.62 olarak verilmiş.

Lazio’da Hedef Galibiyet

İtalya Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde İnter engeline takılan Lazio, rotasını kısa süreliğine yeniden İtalya Sere A Ligi’ne çevirdi. İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler arasına giren, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koyan Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır kazanıyor. 3 kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başaran ev sahibi, bu hafta sahasında ezeli rakiplerinden Napoli’yi konuk edecek. İnter mağlubiyeti moralleri bozsa da, Lazio’nun son 4 haftada Empoli, Frosinone, Udinese ve Lecce’yi mağlup ettiğini belirtelim. 20 hafta sonunda  33 puanla 6.’lığa yükselen ev sahibi, ilk haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye devam ediyor. İlk 3 sırayı hedefleyen Lazio, son haftalarda zor günler geçiren Napoli’ye karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında deplasmanda olmalarına rağmen Napoli’yi mağlup ettiklerini söyleyelim.

Napoli İstikrardan Uzak

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren son şampiyon Napoli, ilk 20 hafta sona erdiğinde liderin tam 21 puan gerisine düştü. Şampiyonluk umutlarını kaybeden konuk ekip, üst sıralara ise henüz yetişemedi. 9. sırada yer alan Napoli, teknik adam değişikliğine rağmen bir türlü yükselişe geçemedi. Göreve Walter Mazzarri’yi getiren konuk ekip, 20 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından ligin en alt sırasındaki Salernitana’Yı mağlup ederek moral bulan Napoli, İtalya Kupası Final maçında ise İnter’e karşı mağlup oldu. Sezon boyunca istikrardan uzak sonuçlara imza atan Napoli, derbi karnesiyle de sınıfta kaldı. Milan, İnter, Juventus ve Roma karşısında maç kazanamadıklarını belirtelim.

Lazio – Napoli Maç Bilgileri

Lazio – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Ciro Immobile ve Mattia Zaccagni kart cezalısı. Taty Castellanos’un ise sakatlığı devam ediyor. Napoli’de ise Mathias Olivera, Natan’ın sakatlıkları devam ediyor. Jens Cajuste ve Khvicha Kvaratskhelia’nın ise kart cezaları devam ederken, Andre Zambo Anguissa, Osimhen milli takımlarına gittiler.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Daichi Kamada, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Luis Alberto, Gustav Isaksen, Gila Fuentes.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Mario Rui, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Matteo Politano, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanan Lazio, üst sıraları bırakmıyor. Sezonun ilk yarısı Napoli’ye karşı deplasmanda galip gelmeyi başaran Lazio, üst sıraları bırakmıyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen ev sahibi, zor günler geçiren ve önemli puan kayıpları yaşayan Napoli karşısında, kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbiden gol sesi çıkmadı. İki ezeli rakipte karşılaşmada önemli fırsatları gole çeviremedi. Lazio ve Napoli sahadan 1’er puanla ayrıldı. İç sahada kazanmasını beklediğimiz Lazio, galibiyet adına yeterli bir futbol sergileyemedi.