Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Montpellier Lille İddaa Tahmini 28.01.2024

İdda fikstüründe 28 Ocak Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 19. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te başlıyor.

Betelli, Montpellier galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.18, beraberliğe 3.07, konuk ekibe ise 1.74 oran veriyor.

Montpellier Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1’de ilk 18 haftayı 4 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. 18 puanda kalarak 12. sıraya kadar gerileyen ve yavaş yavaş küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Montpellier, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brest deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kaybı yaşayan ev sahibinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 8 maçlık fikstürde sadece Metz’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Montpellier, geri kalan 7 karşılaşmadan ise 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Zor günler geçirmeye devam eden Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, bu hafta taraftarı önünde Lille karşısına çıkacak. Kazanarak düşme hattıyla aralarındaki puan farkını açmak istiyorlar.

Lille Galibiyetlerine Geri Döndü

Lille, Fransa Ligue 1’de bu sezon harika istatistikleriyle dikkat çekiyor. Paulo Fonseca yönetiminde başarılı pas yüzdesi, topa sahip olma ve isabetli şut yüzdeleriyle ilk 4 takımdan birisi olmayı başardılar. Topa daha fazla sahip olan ve rakiplerine kolay kolay oyun üstünlüğü vermeyen Lille, son 12 haftalık fikstürde sadece 1 kez mağlup oldu. 10 maçlık yenilmezlik serisini Strasbourg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle kaybeden konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lorient karşısında 3-0’lık galibiyete imza attı. Kısa sürede toparlanmayı başaran ve eski oyun etkisine geri dönen Lille, 31 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Ligin en formda takımlarından biri olarak, bu hafta Montpellier deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Montpellier – Lille Maç Bilgileri

Montpellier – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier cephesinde Boubakar Kouyate, Dimitry Bertaud, Musa Al-Tamari, Enzo Tchato, Issiaga Sylla ve Falaye Sacko milli takımlarına gittiler. Lille takımında ise Ivan Cavaleiro ve Bafode Diakite’nin sakatlıkları devam ediyor.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Becir Omeragic, Christopher Jullien, Maxime Esteve, Joris Chotard, Khalil Fayad, Mincarelli Davin, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Tanguy Coulibaly.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Gabriel Gudmundsson, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 12 haftayı tek mağlubiyetle geride bırakan Lille, müthiş bir performans grafiğiyle üst sıralara dahil oldu. Lille etkisine deplasmanda tam gaz devam edecek ve formsuz Montpellier’i deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ayyoub Bouaddi’nin kırmızı kartı, Lille cephesinde planları bozdu. İlk yarının son dakikalarında konuk ekip, 10 kişi kalırken, mücadelede puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda mücadelede skor üretemedi.