Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Strasbourg Maç Tahmini 28.01.2024

28 Ocak Pazar akşamı Fransa Ligue 1‘de bizleri bekleyen 19. hafta mücadelesinde, Clermont ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:00 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betelli, Clermont galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.50, Strasbourg galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.19, 2.5 Alt 1.68 oran kazandırıyor.

Clermont Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de küme düşmeme mücadelesi veren Clermont, iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza attı. Fransa Ligue 1’de tam 6 hafta boyunca maç kazanmayan ev sahibi, 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle düşme hattının içerisinde kurtulamadı. Puan kayıplarına son hafta Nantes deplasmanında son vermeyi başaran Clermont, 2-1’lik galibiyete imza attı. 3 puan düşme potasından kurtulmaları için yeterli olmasa da, ev sahibini umutlandırdı. Ligue 1’in 19. haftasında karşı karşıya geleceği Strasbourg ile hafta içi Fransa Kupası Son 32 Turu’nda karşı karşıya gelen Clermont, kazanmaya 3-1’lik skorla devam etti. Düşme hattından kurtulmak adına 3 puana ihtiyacı olan ev sahibi, rakibini bu kez iç sahada mağlup etmek istiyor.

Strasbourg Rahat Konumda

Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde Clermont deplasmanına konuk olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lig sahnesinde gösterdiği etkiyi göstermekten çok uzak kalan konuk ekip, bu kez rakibini Ligue 1’de mağlup etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Strasbourg, Brest ve Marsilya ile deplasmanda berabere kalırken, Le Havre, Lorient ve Lille karşısında galibiyetlere imza attı. Düşme hattıyla puan farkını 8’e kadar çıkaran ve 18 hafta sonunda 10. sıraya kadar yükselmeyi başaran konuk ekip, formunun zirvesinde. Ligde elde ettiği seriyi sürdürmek isteyen Strasbourg, 18 maçta 19 gole imza atarken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı. Lig kapsamında çıktıkları 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim.

Clermont – Strasbourg Maç Bilgileri

Clermont – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont cephesinde Komnen Andric, Alan Virginius, Cheick Konate’nin sakatlıkları devam ediyor. Mory Diaw ve Jeremie Bela ise milli takımlarına gittiler. Strasbourg takımında ise Karol Fila, Ismael Doukoure, Kevin Gameiro ve Jeremy Sebas’ın sakatlıkları devam ediyor. Saidou Sow ise milli takımına gitti.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Florent Ogier, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa.

İddaa Tahmini

İki takımda Fransa Ligue 1’de galibiyet peşinde. Hafta içi kupa serüveninde taraflar karşı karşıya gelirken, karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede kazanan Clermont oldu. Son haftalarda yükselişe geçen Clermont ve son 5 lig maçında mağlup olmayan Strasbourg, gollerine Fransa Ligue 1’de devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg deplasmanda çıktığı maçın ilk yarısını Dion Moise Sahi’nin golüyle 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda Clermont adına sahneye Shamar Nicholson çıktı ve skoru eşitledi. Mücadelede puanlar bölüşüldü. Kazananları tebrik ederiz.