Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Le Havre Maç Tahmini 28.01.2024

Fransa Ligue 1‘de ilk 18 hafta geride kalırken, son sırada yer alan Lorient ile 11. sıradaki Le Havre karşı karşıya geliyor. 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Lorient galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.20, Le Havre galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda.  Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Lorient En Alt Sıraya Demirledi

Lorient cephesinde kabus devam ediyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren konuk ekip, Fransa Kupası Son 64 eşleşmesinde alt ligde mücadele veren Sochaux’a karşı mağlubiyetten kurtulamazken, Fransa Kupası’nda kötü gidişatını sürdürdü. Ligue 1’de tam 9 haftadır puan kayıplarına engel olamayan son 4 haftada ise üst üste mağlubiyetler alan ev sahibi, ligin en alt sırasına demir attı. Regis Le Bris tüm kötü gidişata rağmen görevine devam ederken, Lorient küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında konuk olduğu Lille deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, iki kulvarda birden aldığı mağlubiyetlerle birlikte, güven vermemeye devam etti.

Le Havre Galibiyet Hedefinde

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Le Havre, iç sahada 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başardı. Nice ve Lyon engellerini kayıpsız geçen Luka Elsner’in öğrencileri, deplasmanda ise puan kayıplarına devam ediyor. Dış sahada 9 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen Le Havre, son olarak Reims deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, iç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başarırken, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla ise üst sıralara yetişemedi. 18 haftada rakip fileleri 19 kez havalandıran Le Havre, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. Bu hafta Lorient deplasmanında dış saha kabusuna son vermek isteyen konuk ekip, ligin en zayıf halkasından 3 puanı almak istiyor.

Lorient – Le Havre Maç Bilgileri

Lorient – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Benjamin Mendy ve Laporte’nin sakatlıkları devam ederken, Bakayoko ise kart cezalısı. Yongwa, Gedeon Kalulu, Alfred Gomis, Bamba Dieng, Formose Mendy ise milli takımlarına gittiler. Le Havre’de ise Abdoulaye Toure ve Mohamed Bayo milli takımlarına gittiler. Salmier, Logbo’nun sakatlıkları devam ederken, Ndiaye ve Grandsir’in ise kart cezaları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Souleymane Isaak Toure, Tosin Aiyegun, Bonke Innocent, Julien Ponceau, Eli Junior Kroupi, Theo Le Bris, Julien Ponceau, Igor Carioca, Laurent Abergel, Romain Faivre.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Christopher Operi, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıra takibine devam eden Le Havre, dış sahada yaşadığı puan kayıplarına son vermek istiyor. Ligin en alt sırasındaki Lorient ile karşılaşacak olan Le Havre, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.25

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient ile Le Havre’nin karşı karşıya geldiği mücadelede, tam 6 gol atıldı. Le Havre maçta 2 kez öne geçmeyi başarırken, en alt sırada yer alan Lorient karşısında skoru koruyamadı. 3’er gol bulan taraflar, sahadan 1’er puanla ayrıldı.