Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Brest İddaa Tahmini 28.01.2024

Fransa Ligue 1‘in lideri PSG ile en yakın takipçilerinden Brest, 19. haftada karşı karşıya geliyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, PSG galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Brest galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.54 oran kazandırıyor.

PSG 13 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğunu Nice’ın ellerinden almayı başaran PSG, 13 hafta boyunca namağlup performansıyla harikalar yaratırken, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar çıkardı. Ligi adeta domine etmeyi başaran son şampiyon, Luis Enrique yönetiminde harika bir futbol sergiliyor. 3 kulvarda birden yoluna devam eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, Fransa Kupası’nda ise Son 32 Turu’na kaldı. Kısa bir süre önce Fransa Süper Kupa finalinde Toulouse’u mağlup ederek sezonun ilk kupasını kaldıran PSG, adeta mağlubiyeti unuttu. 18 haftadan 43 puan toplamayı başaran ve rakip filelere 44 gol gönderen ev sahibi, bu hafta seriyi Brest karşısında sürdürmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Brest engelini deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardılar.

Brest Çok Formda

Brest son haftalarda Fransa Ligue 1’e lider ile birlikte damga vuran takım oldu. Sezona Eric Serge Roy yönetiminde müthiş bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini son haftalara taşımayı başardı. Son 7 haftalık fikstürde namağlup performansıyla dikkat çeken Brest, 6 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta Montpellier’e karşı iç sahada alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, 4’te 4 yapmayı başardılar. Lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmaya devam eden, 2. sıra ile ise puan farkını 1’e kadar indirmeyi başaran Brest, 18 hafta sonunda ise sadece 4 kez mağlup oldu. Rakip fileleri 27 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 15 gole izin verdi. Bu hafta lider ile karşı karşıya gelecek olan Brest, zirveyle puan farkını 6’ya indirme şansı bulacak. Konuk ekipte hedef galibiyet.

PSG – Brest Maç Bilgileri

PSG – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Presnel Kimpembe, Nuno Mendes ve Milan Skriniar’ın sakatlıkları devam ediyor. Achraf Hakimi ve Lee Kang-In ise milli takımlarına gittiler. Brest cephesinde ise Jordan Amavi’nin sakatlığı devam ediyor. Kamory Doumbia ise milli takım kadrosunda.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Jonas Martin, Kenny Lala, Hugo Magnetti, Martin Satriano, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Jeremy Le Douaron, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftalarda harika performanslarıyla damga vuran iki takım karşı karşıya geliyor. Lider PSG en yakın rakibiyle puan farkını açmak isterken, Brest ise kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. İki formda takımın zorlu mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenemeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Zirve yarışını yakından ilgilendiren Fransa Ligue 1 mücadelesinde, PSG ve Brest birbirlerine üstünlük kuramadı. PSG devre arasına 2-0’lık üstünlükle girerek galibiyete çok yaklaşırken, Brest ise ikinci yarıda 2 golle müthiş bir geri dönüşe imza attı. Maçta 1’er puan bölüşüldü.