İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Newcastle United İddaa Tahmini 30.01.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Newcastle United deplasmanda, Aston Villa’ya konuk olacak. Saat 23.15’te başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Aston Villa ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 1.95, beraberlik tercihinin 4.10, Newcastle United galibiyetinin ise 3.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Aston Villa Düşüşe Geçti

Aston Villa Premier Lig’de son dönemde puan kayıpları yaşamaya başladı. Unai Emery’nin öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son maçta Everton deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Premier Lig’e son 4 haftada sadece Burnley karşısında kazanabilen Aston Villa 4. sıraya kadar geriledi. Lider Liverpool ile aralarındaki puan farkı da 5’e çıktı. Bu hafta içi Villa Park’ta Newcastle United’ı konuk edecek Aston Villa’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Jacob Ramsey, Emiliano Buendia ve Tyrone Minos sakat olan isimler. 

Newcastle United 4 Maçtır Kaybediyor

Newcastle United Premier Lig’de son haftalarda ciddi mağlubiyetler alıyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta St. James Park’ta konuk ettikleri Manchester City’e 3-2 kaybetmişlerdi. Eddie Howe’un öğrencileri son 4 maçından da mağlubiyet ile ayrıldı ve ilk 4 şansı da zora girdi. Premier Lig’de ilk 4 hattının tam 14 puan gerisine düştüler. Bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak Newcastle United’da Sandro Tonali’nin cezası devam ediyor. Callum Wilson, Nick Poe, Joelinton ve Harvey Barnes ise sakat olan isimler. 

Aston Villa – Newcastle United Maç Bilgileri

Aston Villa – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Beın Sports 2 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Jacob Ramsey, Emiliano Buendia ve Tyrone Minos sakat olan isimler. Newcastle United’da Sandro Tonali’nin cezası devam ediyor. Callum Wilson, Nick Poe, Joelinton ve Harvey Barnes ise sakat olan isimler. 

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Aston Villa Premier Lig’de 2 hafta önce konuk olduğu Everton deplasmanında 2 puan bıraktmıştı. Goodison Park’ta rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Son 4 maçta 8 puan kaybeden Aston Villa lider Liverpool’un 5 puan gerisinde kaldı. Newcastle United’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Eddie Howe’un ekibi 2 hafta önce konuk ettiği Manchester City’e 3-2 kaybetti. Son 4 maçından puan çıkartamayan Newcastle United’da moraller bozuk. Aston Villa maçın favorisi ama son haftalarda oyun anlamında güven vermiyorlar. Gollere yöneleceğim. Filelerin en az 3 kez havalanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United zor bir deplasmandan 3 puan çıkarttı. Villa Park’ta Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar.