İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Sheffield United İddaa Tahmini 30.01.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Crystal Palace iç sahada, Sheffield United ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Crystal Palace ile Sheffield United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 3.85, Sheffield United galibiyetine ise 5.45 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace Emirates’den Çıkamadı

Crystal Palace adına işler pek yolunda gitmiyor. Londra ekibi geçtiğimiz hafta Emirates’de konuk olduğu Arsenal deplasmanından puansız ayrıldı. Rakibine 5-0 kaybeden Roy Hodgson’ın ekibi son 10 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Kötü gidişatını bu hafta Sheffield United karşısında sona erdirmek istiyorlar. Maçın favorisi olan Crystal Palace’da Rob Holding ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United 5 Maçtır Kazanamıyor

Sheffield United Premier Lig’de son sırada bulunuyor. Chris Wilder’ın öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son maçta Bramall Lane’de West Ham’ı konuk etti ve rakibi karşısında 1 puan almayı başardı. Sürpriz bir sonuç aldılar ama galibiyet hasretleri devam etti. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Sheffield United ligin en az puan toplayan takımı konumunda ve düşme adayları arasında başı çekiyorlar. Crystal Palace maçı öncesinde Sheffield United’da Rhian Brewster kart cezalısı. Tom Davies ve Max Lowe ise sakat olan isimler. 

Crystal Palace – Sheffield United Maç Bilgileri

Crystal Palace – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Rob Holding ve Jesuran Rak Sakyi’nin sakatlıkları sürüyor. Sheffield United’da Rhian Brewster kart cezalısı. Tom Davies ve Max Lowe ise sakat olan isimler. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

İddaa Tahmini

Crystal Palace adına geçtiğimiz hafta kötü geçti. Emirates’de Arsenal’a 5-0 kaybeden Crystal Palace Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Son 10 haftada sadece Brentford karşısında kazanabildiler. Sheffield United ise Premier Lig’in en zayıf halkası. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri West Ham ile 2-2 berabere kaldılar ama galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Bu hafta Selhurst Park’ta işleri de zor. Crystal Palace evinde bu hafta kazanır ve 3 puanın sahibi olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Crystal Palace oldu. Son sıradaki Sheffield United’ı 3-2 mağlup ettiler.