İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Everton Bahis Tahmini 30.01.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Fulham evinde, Everton ile kozlarını paylaşacak. Saat 22.45’te başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Fulham ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Fulham kazanır 2.50, beraberlik 3.40, Everton kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Fulham Gerilemeye Başladı

Fulham Premier Lig’de son dönemde düşüş yaşıyor diyebiliriz. Marco Silva’nın öğrenciler Premier Lig’de oynadığı son maçta Chelsea deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Stamford Bridge’den puansız ayrılan Londra ekibi Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 mağlubiyet yaşadı. Bu 5 maçlık süreçte tek galibiyetini Arsenal karşısında aldılar. Alt sıralara gerilemeye başlayan Fulham bu hafta içi Everton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Fulham’da Adama Traore sakat. Calvin Bassey ve Alex Iwobi Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Everton 4 Maçtır Kazanamıyor

Everton Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Aston Villa ile golsüz berabere kaldılar. Güçlü rakibine karşı 1 puan aldılar ama galibiyet hasretleri 4 maça çıktı. Sean Dyche’ın öğrencileri son 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi ve düşme hattına oldukça yakın. Bu hafta kaybetmeleri halinde düşme hattına gerileme ihtimalleri de var. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dominic Calvert Lewin kart cezalısı. Abdoulaye Doucoure ve Dele Alli ise sakat olan isimler. 

Fulham – Everton Maç Bilgileri

Fulham – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Adama Traore sakat. Calvin Bassey ve Alex Iwobi Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Everton’da Dominic Calvert Lewin kart cezalısı. Abdoulaye Doucoure ve Dele Alli ise sakat olan isimler. 

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut Danjuma, Beto

İddaa Tahmini

Fulham Premier Lig’de düşme hattının 8 puan üzerinde. 2 hafta önce konuk oldukları Chelsea deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile dönmüşlerdi. Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildiler. Everton ise düşüşünü sürdürüyor. Aston Villa karşısında puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri devam etti. Son 4 maçta sadece 1 puan toplayabilen Sean Dyche’ın ekibi düşme hattına sadece 1 puan uzaklıkta. Bu hafta konuk olacakları Fulham deplasmanında da işleri zor. Fulham evinde kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.