İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Brentford İddaa Tahmini 31.01.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham evinde, Brentford ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.30’da Beın Sports MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Tottenham ile Brentford takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Tottenham galibiyetine 1.68, beraberlik tercihine 4.40, Brentford galibiyetine ise 4.75 verildiğini görüyoruz.

Tottenham’da Hedef İlk 4

Tottenham Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester United ile Old Trafford’da 2-2 berabere kalmıştı. İyi bir performans gösterdiler ve 1 puan almayı başardılar. Ange Postecoglou’nun ekibi Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Taraftarı önünde oynadıkları son maçta Bournemouth engelini 3-1 ile geçmişlerdi. Son 6 hatada sadece Brighton deplasmanında kaybettiler. Bu hafta Brentford’u konuk edecek Tottenham’da Ivan Perisic, Giovani Lo Celson, Alejo Valiz ve Manor Solomon sakat. Son ve Yves Bissouma ise milli takım kadrosunda.

Brentford Evinde Kazandı

Brentford Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Nottingham Forest’ı konuk eden Thomas Frank’ın öğrencileri sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Cezasını tamamlayan Ivan Toney, uzun bir aradan sonra sahalara döndü ve golünü atmayı başardı. Brentford’un 5 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdiğini ve düşme hattının üzerine çıktığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Rico Henry, Kevin Schade, Aaron Hickey ve Bryan Mbeumo sakat olan isimler. Frank Onyeka, Yoane Wissa ve Saman Ghoddos ise milli takım kadrosunda yer alıyor.

Tottenham – Brentford Maç Bilgileri

Tottenham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 22.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Ivan Perisic, Giovani Lo Celson, Alejo Valiz ve Manor Solomon sakat. Son ve Yves Bissouma ise milli takım kadrosunda. Brentford’da Rico Henry, Kevin Schade, Aaron Hickey ve Bryan Mbeumo sakat olan isimler. Frank Onyeka, Yoane Wissa ve Saman Ghoddos ise milli takım kadrosunda yer alıyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Dejan Kulusevski, Richarlison

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Tottenham Premier Lig’de oynadığı son maçta Manchester United deplasmanında 2-2 berabere kalmıştı. Son 2 haftada 4 puan toplayan Londra ekibi ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Bu hafta ise Brentford’u konuk edecekler ve maçın favorisiler. Brentford Premier Lig’e aylar sonra galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup ederek moral buldular. Tottenham taraftarı önünde iyi sonuçlar alıyor. Brentford karşısında da iyi bir oyun ile kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham hafayı 3 puan ile kapattı. Geriye düştükleri maçı 3-2 kazanarak ilk 4 umutlarını sürdürdüler.