İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Mallorca İddaa Tahmini 02.02.2024

İspanya La Liga’da haftanın açılış maçı. Mallorca deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Athletic Bilbao ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 1.55, beraberlik 3.95, Mallorca kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao Favori Taraf 

Athletic Bilbao La Liga’da geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. Mestalla’da alınan 1-0’lık Valenia yenilgisinin ardından Cadiz deplasmanında da puan kaybeden Bask ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son 2 haftada 5 puan bırakan Ernesto Valverde’nin ekibinde düşüşe yaşanıyor. Bu hafta San Mames Barria’da konuk edecekleri Mallorca karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen Athletic Bilbao’da Unai Gomez ve Inigo Lekue’nin sakatlıkları sürüyor. 

Mallorca Deplasmanda Kayıp 

Mallorca La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Real Betis’i konuk ettiler ve mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Üst üst puan kayıpları yaşayan Mallorca’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 10 maçlık süreçte ise sadece 2 kez kazanabildiklerini belirtelim. Bu hafta San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacak Mallorca’nın işi bir hayli zor. Son 8 deplasman maçından galibiyet çıkartamadılar ve bu hafta yine puan kaybı yaşamaları yüksek bir ihtimal. Maç öncesinde Mallorca’da Pablo Maffeo ve Samuel Costa sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao – Mallorca Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Unai Gomez ve Inigo Lekue’nin sakatlıkları sürüyor. Mallorca’da Pablo Maffeo ve Samuel Costa sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao geçen hafta konuk olduğu Cadiz deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Ernesto Valverde’nin ekibi son 2 maçta 5 puan kaybetti. Bu hafta ise Mallorca’yı konuk edecekler. Mallorca ise geçen hafta konuk ettiği Real Betis’e karşı puan alamadı. Maçı 1-0 kaybettiler ve haftayı puansız geçtiler. La Liga’da son 4 maçını kazanamayan Mallorca, düşme hattına iyice yaklaştı. Athletic Bilbao maçın favorisi. Bu hafta kazanacaklarını düşünüyorum. Formsuz Mallorca’yı iç sahada mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao farklı kazandı. Mallorca’yı 4 golle geçerek 3 puanı aldılar.