İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Fiorentina Maç Tahmini 02.02.2024

tivibu SPOR 2 ve S Sport Plus ekranlarından 2 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Fiorentina karşı karşıya gelecek.

intobet, Lecce galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.35, Fiorentina galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Lecce 6 Haftadır Kazanamıyor

Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde son 16 haftaya küme düşme tehlikesiyle giriyor. Sezona Roberto D’Aversa yönetiminde harika bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 5 haftadan 11 puan topladı. 6. hafta itibariyle Lecce adına düşüş başlarken, son 17 haftada sadece Frosinone’yi mağlup edebildiler ve 10 puan topladılar. Küme düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanından eli boş döndü. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık üstünlükle kapatmalarına karşın, ikinci yarıda oyun hakimiyeti tamamen Genoa’ya geçti. Ev sahibi adına karşılaşmada tek gol Nikola Krstovic’ten gelirken, genç golcü ilk yarıda yakaladığı 1 penaltı fırsatını ise gole çeviremedi. Son 3 haftada Lazio, Juventus ve Genoa karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Lecce, son 6 haftadan ise 1 puan çıkarabildi. Ligin formsuz takımları arasında yer alan ev sahibi, kötü gidişata çare arıyor.

Fiorentina Galibiyet Arıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan, İtalya Kupası’nda ise Çeyrek Finalistler arasına girmeyi başaran Fiorentina, 3 kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başarmasına karşın, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta puan kayıplarına engel olamadı. Geçen sezon iki kulvarda birden şampiyonluğu finallerde kaybeden Vincenzo Italiano ve öğrencileri, etkisine kaldığı yerden devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 22 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başardılar. Son 3 haftalık fikstürde Sassuolo ve İnter’e karşı mağlup olan Fiorentina, Udinese ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta lider İnter’i önemli eksiklerle yakalayan konuk ekip, iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 14. dakikada 1-0 geriye düşen Fiorentina, 76. dakikada yakaladığı penaltı fırsatından Nicolas Gonzalez ile yararlanamadı. Üst sıraları bırakmamak için bu hafta Lecce deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Lecce – Fiorentina Maç Bilgileri

Lecce – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Ylber Ramadani’nin sakatlığı devam ediyor. Fiorentina’da ise Gaetano Castrovilli ve Dodo’nun sakatlıkları devam ederken, Jonathan Ikone ise kart cezalısı.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Josip Brekalo, Luca Ranieri, Rolando Mandragora, Arthur, Mbala N Zola, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

İddaa Tahmini

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta puan kayıplarına engel olmayı başaramasa da, 3 kulvarda birden sezon genelinde son derece iyi bir performans sergiledi. Fiorentina yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçecek ve Lecce’ye karşı kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce son dakika golleriyle kazandı. Ev sahibi Fiorentina karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramazken, 2-1 geriye düştüğü karşılaşmada, son 4 dakikada bulduğu 2 golle geri dönmeyi bildi ve 3 puanı hanesine yazdırdı.