Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg PSG İddaa Tahmini 02.02.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 20. hafta heyecanı başlarken, 10. sıradaki Strasbourg ile yoluna lider devam eden PSG, 2 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 5.80, beraberliğe 4.65, PSG galibiyetine ise 1.52 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine hazırlanan özel ora fırsatlarında ise Strasbourg – PSG mücadelesinde, PSG galibiyetini seçerek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Strasbourg Çok Formda

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Clermont deplasmanına konuk olan Strasbourg, karşılaşmanın ilk yarısını Dion Sahi’nin tek golüyle 1-0 önde kapattı. İlk yarıda rakibinden daha iyi bir futbol sergilemeyi başaran Strasbourg, ikinci yarıda aynı etkiyi gösteremedi. İkinci yarının hemen başında skor 1-1’e gelirken, geri kalan 38 dakikadan gol sesi çıkmadı. Ev sahibi galibiyeti kaçıran tarafta yer alırken, Fransa Ligue 1 sahnesinde yenilmezlik serisini tam 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftada bileği bükülmeyen Strasbourg, 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Formunun zirvesinde olan Patrick Vieira’nın öğrencileri, bu sezon ilk kez 6 maçta namağlup bir performans grafiği sergiledi. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar yükseltmeyi başaran Strasbourg, 10. sırada yer aldı. Bu hafta ligin liderine karşı iç sahada seriyi sürdürmek istiyorlar. Ev sahibinin son haftalarda mağlup etmek kolay değil.

PSG Skoru Koruyamadı

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu ve bu sezonki lideri PSG, son 14 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Luis Enrique yönetiminde liderlik ipini göğüslemeyi başaran konuk ekip, ilk 19 haftada sadece iç sahada Nice’a karşı mağlup olurken, başka maç kaybetmedi. Son 14 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan PSG, son 4 haftalık fikstürde ise 2 kez beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Lille deplasmanından alınan 1 puanın ardından, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Brest ile 2-2 berabere kaldılar. Brest karşısında ilk yarıdan fişi çektiğimi düşünen PSG, devre arasına Asensio ve Kolo Muani’nin golleriyle 2-0 önde girdi. İkinci yarıda Brest harika bir geri dönüşe imza atarken, PSG rakibine karşılık veremedi. En yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 6’ya kadar inen konuk ekip, puan kayıplarına kısa sürede son vermek istiyor. Sezonun ilk yarısı zorlanmadan mağlup etmeyi başardıkları Strasbourg ile deplasmanda karşı karşıya gelecekler.

Strasbourg – PSG Maç Bilgileri

Strasbourg – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde Jeremy Sebas, Ismael Doukoure, Kevin Gameiro, Karol Fila ve Lebo Mothiba’nın sakatlıkları devam ederken, Saidou Sow ise milli takım kadrosunda. PSG takımında ise Milan Skriniar, Presnel Kimpembe, Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Barcola kart cezalısı durumdayken, Achraf Hakimi ve Lee Kang-In milli takımlarında.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dion Sahi, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Dilane Bakwa.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 14 haftayı 11 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan PSG, liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Lider geçtiğimiz hafta iç sahada beklenmedik bir puan kaybı yaşadı. Yeniden galibiyetlerine devam etmek isteyen PSG, Strasbourg deplasmanından 3 puanla çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG, zorlu Strasbourg deplasmanında Kylian Mbappe ve Marco Asensio’nun golleriyle galip geldi. Lider bu hafta deplasman galibiyetiyle bizleri yanıltmazken, yakın rakiplerine puan farkını açmaya devam etti.