Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Galatasaray İddaa Tahmini 02.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Cuma gününün son maçı. Samsunspor evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Samsunspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Samsunspor kazanır 6.35, beraberlik 4.49, Galatasaray kazanır ise 1.56 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Samsunspor Kolay Kolay Kaybetmiyor 

Samsunspor’un Süper lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi İstanbulspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Markus Gisdol’un öğrencileri son haftalarda iyi bir direnç gösteriyor ve topladığı puanlar ile kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise şampiyonluk yarışı içine olan Galatasaray’ı konuk edecekler. Samsunspor’u zor bir 90 dakikanın beklediğini söylemek gerek. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Landry Dimata kadroda yer almıyor. Gaetan Laura ise sakat.

Galatasaray 3 Puan Peşinde 

Galatasaray Süper Lig’de iç sahadaki galibiyet serisini devam ettirdi. Okan Buruk’un ekibi geçtiğimiz hafta içi Rams Park’ta konuk ettiği Gaziantep FK’yı 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkartan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiriyor. Süper Lig’de bu hafta ise Samsunspor’un konuğu olacaklar. 4 maçtır kaybetmeyen Samsunspor deplasmanında Galatasaray’ın işi pek kolay olmayacak gibi duruyor. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera’nın sakatlığı devam ediyor. Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Samsunspor – Galatasaray Maç Bilgileri

Samsunspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Landry Dimata kadroda yer almıyor. Gaetan Laura ise sakat. Galatasaray’da Sergio Oliviera’nın sakatlığı devam ediyor. Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Samsunspor’un Süper Lig’de yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçen hafta konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 1-1 berabere kaladılar. Son 4 maçta 8 puan toplayan Markus Gisdol’un ekibi düşme hattının üzerinde. Galatasaray ise geçen hafta Gaziantep FK karşısında zorlandığı maçta son dakika golüyle kazandı. Geriye düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılan Okan Buruk’un ekibi zirve takibini sürdürdü. Bu hafta konuk olacakları Samsunspor deplasmanında da favoriler. Galatasaray kazanarak yoluna devam eder. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray ilk 15 dakikada bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Samsunspor’u deplasmanda 2-0 ile geçtiler.