Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Mönchengladbach İddaa Tahmini 03.02.2024

Almanya Bundesliga‘da zirve takibine devam eden Bayern Münih, 3 Şubat Cumartesi akşamı sahasında Mönchengladbach’ı konuk edecek. beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.16, beraberliğe 8.15, Mönchengladbach galibiyetine ise 16.99 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.26, 2.5 Alt 4.05 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Gözünü Zirveye Dikti

Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih, 19. haftada Augsburg’a karşı aldığı galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. İç sahada alınan Werder Bremen mağlubiyetiyle zirveden uzaklaşan Bayern Münih, kısa sürede toparlandı ve liderin puan kaybettiği haftalarda fırsatları iyi değerlendirdi. Union Berlin ve Augsburg karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, devre arası transfer döneminde Eric Dier ve Sacha Boey takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Augsburg’a karşı geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-2’lik galibiyete imza atan Bayern Münih, ilk yarıda kusursuz bir futbol sergiledi ve devre arasına 2-0’ık üstünlükle girdi. İkinci yarıda savunma hattı zafiyetler gösterirken, karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı bildiler. Bayer Leverkusen’i geçmek için mücadele veren Bayern Münih, bu hafta evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek.

Mönchengladbach Toparlanma Sinyalleri Verdi

Almanya Bundesliga’da ilk 19 haftayı 5 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde 12. sırada yer aldı. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Gladbach, kalesinde gördüğü 38 gole karşılık, rakip fileleri 35 kez havalandırmayı başardı. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan konuk ekip, son 6 haftalık fikstürde sadece Stuttgart’a karşı galip gelebildi. Geçtiğimiz hafta ligin namağlup lideri Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan Gladbach, sahadan 1 puan çıkardı. Maç boyunca daha etkili olan taraf rakip olurken, bu sezonki en iyi savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, lidere engel olmayı başardı ve mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı. Son 6 haftanın 5’ide puan kaybeden Gladbach, bu hafta liderin en yakın takipçisine deplasmanda konuk olacak.

Bayern Münih – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Bayern Münih – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Peretz, Gnaby, Sarr, Buchmann, Kimmich, Upamecano, Laimer ve Coman’ın sakatlıkları devam ederken, Kim Min Jae ise milli takım kadrosunda. Gladbach takımında ise Jonas Omlin, Lukas Ullrich, Tomas Cvancara ve Alassane Plea’nın sakatlıkları devam ediyor. Ko Itaakura ise milli takımında.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Aleksandar Pavlovic, Alphonso Davies, Eric Dier, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Sacha Boey, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Thomas Müller.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Bu sezon attığı gollerle bol gollü mücadelelere imza atan Bayern Münih ile yediği ve attığı gollerle bol gollü maçlara imza atan Gladbach karşı karşıya geliyor. Zirveye bir adım daha yaklaşan ev sahibi ve geçen hafta lidere karşı kaybetmeyen konuk ekibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Erken bir golle geriye düşen Bayern Münih, geri dönmeyi başardı. Mönchengladbach karşısında 3 golle 3 puanı alan ve zirve takibine kayıpsız devam eden Tuchel’in öğrencileri, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.