Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 03.02.2024

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen, 3 Şubat Cumartesi akşamında Darmstadt 98 deplasmanına konuk olacak. Türkiye saat ile 17:30’da sahne alacak olan 20. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Darmstadt 98 galibiyetine 9.42, beraberliğe 5.82, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.31 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98 Galibiyetten Uzak

Darmstadt 98 yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’da zor günler geçirmeye devam ediyor. İlk 19 hafta sonunda en dipten kurtulmayı başaramayan ev sahibinde, Torsten Lieberknecht ısrarı devam ediyor. Tüm kötü gidişata rağmen teknik adam değişikliğine gitmeyen Darmstadt 98, ilk 19 haftayı 2 galibiyet, 5 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bıraktı. Werder Bremen ve Augsburg dışında hiçbir rakibine karşı maç kazanmayan ev sahibi, son 12 haftalık fikstürün tamamında puan kaybetti. Son 12 haftayı 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Darmstadt 98, en son geçtiğimiz hafta Union Berlin’e deplasmanda konuk oldu ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kalesinde gördüğü 47 golle ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Darmstadt 98, savunma zafiyetleriyle galibiyetten çok uzakta.

Bayer Leverkusen Namağlup Zirvede

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, bu hafta en alt sıraya demir atan ve ligin aynı zamanda en kötü savunma performansını sergileyen Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak. Geçtiğimiz hafta kaybedilen 2 puanla birlikte, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde yoluna devam eden Leverkusen’in, hata yapmak lüksü yok. 19 haftayı 15 galibiyet, 4 beraberlikle noktalayan, tüm kulvarlarda ise namağlup bir performansla yoluna devam eden konuk ekip, Xabi Alonso önderliğinde tarih yazıyor. Rakip fileleri tam 50 kez havalandırmayı başaran Bayer Leverkusen, kalesinde ise 14 gole engel olamadı. Aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergilemeyi başaran konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardığı Darmstadt 98 ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 cephesinde Aaron Seydel, Fraser Hornby, Marvin Mehlem , Honsak ve Riedel’in sakatlıkları devam ediyor. Leverkusen’de ise Victor Boniface, Arthur ve Palacios’un sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Christoph Zimmermann, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Bartol Franjic, Emir Karic, Luca Pfeiffer.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Piero Hincapie, Alejandro Grimaldo, Josip Stanisic, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Robert Andrich, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik ipini namağlup performansıyla göğüsleyen Bayer Leverkusen, sezona tam anlamıyla damga vurdu. Lider en alt sırada yer alan ve zor günler geçiren Darmstadt 98 karşısında, rahat bir galibiyetle zirvedeki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.42

Betroad Oranı: H2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Nathan Tella’nın golleri, Almanya Bundesliga’nın lideri Bayer Leverkusen’e galibiyeti getirdi. Zirvede namağlup yoluna devam eden Leverkusen, gol yemediği maçta 2 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.