Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Stuttgart İddaa Tahmini 03.02.2024

3 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 20. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Genzobet, Freiburg galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.74, Stuttgart galibiyetine ise 2.21 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazandırıyor.

Freiburg Evine Mağlubiyetle Döndü

Almanya Bundesliga’da ilk 19 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 28 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Christian Streich ve öğrencileri, özellikle son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. 8 maçlık fikstürde sadece Heidenheim ve Werder Bremen deplasmanlarından mağlup dönen Freiburg, iç sahada ise tam 7 maçtır kaybetmiyor. Bu sezon iç sahada sadece Dortmund’a karşı mağlup olan ev sahibi, ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergiliyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanında ilk  yarıyı 1-1’lik beraberlikle kapatan Freiburg, ikinci yarıda ise skorun 3-1’e gelmesine engel olamadı. Bu hafta iç sahada Stuttgart’a karşı galibiyet arayacaklar.

Stuttgart Eski Günlere Döndü

Almanya Bundesliga’da zirve yarışının içerisinde kalmaya devam eden Stuttgart, son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarının ardından, 19. haftaya Leipzig galibiyetiyle damga vurdu. En yakın rakiplerinden birine karşı iç sahada 5-2’lik net bir galibiyete imza atan Stuttgart, lider ile arasındaki puan farkını 12’de tutmaya devam etti. Sezona 16 maçta attığı 19 golle damga vuran Sehrou Guirassy’in son haftalardaki yokluğu fazlasıyla hissedilirken, konuk ekip geçtiğimiz haftada sergilediği futbolla, eski günlere geri dönüşün sinyallerini verdi. Bu hafta Freiburg deplasmanına konuk olacak olan Stuttgart, sezonun ilk yarısında rakibine karşı 5-0’lık galibiyete imza atmıştı.

Freiburg – Stuttgart Maç Bilgileri

Freiburg – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart ve Christian Günter’in sakatlıkları devam ediyor. Ritsu Doan ise milli takımına gitti. Nikolas Nartey’in sakatlığı devam ediyor. Serhou Guirassy, Silas Katompa, Jeong Woo-Yeong ve Hiroki Ito ise milli takımlarına gittiler.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Manuel Gulde, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Michael Gregoritsch.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Katompa Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Freiburg ile 19 haftada en iyi performanslardan birini sergileyen Stuttgart karşı karşıya geliyor. İki takımında etkisini sürdüreceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Stuttgart deplasmandan 3 puanla çıktı. Konuk ekip 10 kişi kalan rakibine karşı 3 golle kazanırken, Freiburg ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi 18. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmenin zorluğunu yaşadı. Kazananları tebrik ederiz.