sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.02.2024

Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 kapsamında 3 Şubat Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Nantes – Lens: MS 2, 1.97 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 3 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Lens karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Reims ile karşı karşıya gelen Nantes, golsüz beraberlikle biten mücadelenin ardından, Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bıraktı. Mağlubiyetlere son vermeyi başarsalar da, puan kayıpları devam ediyor. 6 hafta önce teknik adam değişikliğine giderek kötü gidişata çare arayan ev sahibi, göreve Jocelyn Gourvennec’i getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından ilk maçta liderin en yakın takipçisi Nice’e karşı galip geldiler. Düşüş erken başlarken, son 5 hafta ev sahibi adına 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle sona erdi. PSG, Brest, Lyon ve Clermont karşısında alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından, Reims ile golsüz berabere kaldılar. Düşme hattına adım adım yaklaşan ev sahibi, 3 puan farkın kapanmaması adına Lens karşısında galibiyet arayacak. Lens cephesinde Nice ve PSG karşısında alınan üst üste mağlubiyetler moralleri bozarken, Franck Haise ve öğrencileri geçtiğimiz hafta Toulouse deplasmanından aldığı 2-0’lık galibiyetle, puan kayıplarını durdurdu. 11 maç boyunca namağlup performansıyla ligin en formda takımları arasında yer alan Lens, lider PSG ve en yakın takipçisi PSG karşısında seriyi sürdüremedi. 2-0’lık mağlubiyetlerle düşüşe geçen konuk ekip, rakip Toulouse olunca deplasmanda 2-0’lık net bir galibiyete imza attı. David Costa  ve Andy Diouf ikilisi galibiyeti getiren golleri atarken, 2 haftadır skor üretmeyi başaramayan Lens, gol hasretine de son verdi. 19 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 29 puanla 8. sırada yer alıyor. Üst sıralara yetişmeleri için, galibiyetlere devam etmeye ihtiyaçları var. Fransa Ligue 1’de galibiyetlerine geri dönen Lens, üst sıraları bırakmadı. Son 14 haftada sadece Nice ve PSG karşısında mağlup olan Franck Haise’nin öğrencileri, ligin formda takımları arasında yer alıyor. Toulouse deplasmanından alınan galibiyetin ardından, kazanmaya Nantes deplasmanında devam edeceklerdir.

Bayern Münih – Mönchengladbach: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da zirve takibine devam eden Bayern Münih, 3 Şubat Cumartesi akşamı sahasında Mönchengladbach’ı konuk edecek. beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonu Bayern Münih, 19. haftada Augsburg’a karşı aldığı galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. İç sahada alınan Werder Bremen mağlubiyetiyle zirveden uzaklaşan Bayern Münih, kısa sürede toparlandı ve liderin puan kaybettiği haftalarda fırsatları iyi değerlendirdi. Union Berlin ve Augsburg karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, devre arası transfer döneminde Eric Dier ve Sacha Boey takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Augsburg’a karşı geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-2’lik galibiyete imza atan Bayern Münih, ilk yarıda kusursuz bir futbol sergiledi ve devre arasına 2-0’ık üstünlükle girdi. İkinci yarıda savunma hattı zafiyetler gösterirken, karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı bildiler. Bayer Leverkusen’i geçmek için mücadele veren Bayern Münih, bu hafta evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’da ilk 19 haftayı 5 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde 12. sırada yer aldı. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Gladbach, kalesinde gördüğü 38 gole karşılık, rakip fileleri 35 kez havalandırmayı başardı. Son haftalarda galibiyet adına zorlanan konuk ekip, son 6 haftalık fikstürde sadece Stuttgart’a karşı galip gelebildi. Geçtiğimiz hafta ligin namağlup lideri Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan Gladbach, sahadan 1 puan çıkardı. Maç boyunca daha etkili olan taraf rakip olurken, bu sezonki en iyi savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, lidere engel olmayı başardı ve mücadele golsüz beraberlikle sonuçlandı. Son 6 haftanın 5’ide puan kaybeden Gladbach, bu hafta liderin en yakın takipçisine deplasmanda konuk olacak. Bu sezon attığı gollerle bol gollü mücadelelere imza atan Bayern Münih ile yediği ve attığı gollerle bol gollü maçlara imza atan Gladbach karşı karşıya geliyor. Zirveye bir adım daha yaklaşan ev sahibi ve geçen hafta lidere karşı kaybetmeyen konuk ekibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Freiburg – Stuttgart: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 3 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 20. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’da ilk 19 haftayı 8 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 28 puanla 7. sırada kendisine yer buldu. Üst sıraları bırakmayan Christian Streich ve öğrencileri, özellikle son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. 8 maçlık fikstürde sadece Heidenheim ve Werder Bremen deplasmanlarından mağlup dönen Freiburg, iç sahada ise tam 7 maçtır kaybetmiyor. Bu sezon iç sahada sadece Dortmund’a karşı mağlup olan ev sahibi, ligin en iyi iç saha performanslarından birini sergiliyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanında ilk  yarıyı 1-1’lik beraberlikle kapatan Freiburg, ikinci yarıda ise skorun 3-1’e gelmesine engel olamadı. Bu hafta iç sahada Stuttgart’a karşı galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga’da zirve yarışının içerisinde kalmaya devam eden Stuttgart, son haftalarda yaşadığı üst üste puan kayıplarının ardından, 19. haftaya Leipzig galibiyetiyle damga vurdu. En yakın rakiplerinden birine karşı iç sahada 5-2’lik net bir galibiyete imza atan Stuttgart, lider ile arasındaki puan farkını 12’de tutmaya devam etti. Sezona 16 maçta attığı 19 golle damga vuran Sehrou Guirassy’in son haftalardaki yokluğu fazlasıyla hissedilirken, konuk ekip geçtiğimiz haftada sergilediği futbolla, eski günlere geri dönüşün sinyallerini verdi. Bu hafta Freiburg deplasmanına konuk olacak olan Stuttgart, sezonun ilk yarısında rakibine karşı 5-0’lık galibiyete imza atmıştı. Almanya Bundesliga’nın en iyi iç saha performanslarından birini sergileyen Freiburg ile 19 haftada en iyi performanslardan birini sergileyen Stuttgart karşı karşıya geliyor. İki takımında etkisini sürdüreceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.45

Bets10 Bahis Oranı: 6.40