sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 03.02.2024

3 Şubat Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle, hafta sonunda kazanmanızı dileriz.

Bologna – Sassuolo: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Renato Dall Ara Stadı’nın 3 Şubat Cumartesi akşamı ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 22:45 itibariyle, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçirmesine karşın, Milan karşısında kaybettiği puanlara rağmen, sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri verdi. Sezonun ilk yarısına damga vuran takımlar arasında yer alan Bologna, ilk 17 haftayı 2 mağlubiyetle geride bıraktı ve Motta yönetiminde ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. Sezonun ikinci yarısına ise iyi bir başlangıç yapamadılar. Son 4 haftanın tamamında puan kaybeden Bologna, Udinese ve Cagliari karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, Genoa ve Milan ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Milan karşısında son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulan Bologna, şampiyonluk yarışındaki rakibine karşı son haftalardaki en etkili oyununu sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Monza deplasmanına konuk olan Sassuolo, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konuk ekibin kalesine gelen ilk ve tek isabetli şut golle sonuçlanırken, 3 isabetli şutta Sassuolo skor üretemedi. Son 180 dakikadan puan çıkaramayan ve gol üretemeyen konuk ekip, zor günler geçirmeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftanın 7’sini puan kayıplarıyla geçiren Alessio Dionisi ve öğrencileri, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen Sassuolo, iç sahada aldığı Fiorentina galibiyetinin ardından, önce Juventus ardından Monza’ya karşı mağlup oldu. Bu hafta ise sezonun ilk yarısı iç sahada berabere kaldıkları Bologna ile deplasmanda karşı karşıya gelecekler. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 17 haftaya damga vuran takımlar arasında gördüğümüz Bologna, son 4 haftadan galibiyet çıkaramadı. Puan kayıplarına çare arayan Motta ve öğrencileri, taraftarı önünde Sassuolo’yu mağlup etmeyi başaracaktır.

Köln – Frankfurt: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.31 (Bets10) ; 3 Şubat Cumartesi akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:30. Köln cephesinde Timo Schultz hamlesine rağmen, puan kayıpları ve küme düşme tehlikesi devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta Steffen Baumgart yönetiminde mücadele veren ev sahibi, 2 galibiyet, 4 berberlik, 10 mağlubiyetle düşme hattının içerisinde yer aldı. 3 hafta önce kötü gidişata çare olarak Timo Schultz’u getire Köln, Heidenheim ve Wolfsburg karşısında sahadan beraberliklerle ayrılırken, iç sahada konuk ettiği Dortmund karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin Play Out hattında yer alan Köln, kalesini tam 32 gole kapatamazken, rakip fileleri ise sadece 12 kez havalandırabildi. Darmstadt 98 ve Mönnchengladbach karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Köln, bu hafta taraftarı önünde Frankfurt’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 20. haftasında Köln deplasmanına konuk olacak olan Eintracht Frankfurt, son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla dikkat çekiyor. 4 haftadır namağlup bir performans grafiği sergileyen Dino Toppmöller’in öğrencileri, 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Üst sıraları bırakmayan Frankfurt, 19 haftalık fikstürden ise 8 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle 31 puan toplamayı başardılar. Kalesinde 22 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 30 kez havalandırmayı başardı. Son 4 haftada Mönchengladbach, Leipzig ve Mainz 05’i mağlup etmeyi başaran Frankfurt, sadece Darmstadt 98 karşısında puan kaybı yaşadı. Öne geçtiğimi maçta skoru korumayı başarmayan ve puan kaybeden Frankfurt, geçtiğimiz hafta iç sahada Mainz 05’e karşı kazanarak, yeniden yükselişe geçti. Frankfurt, Almanya Bundesliga’da son 4 hafta maç kaybetmezken, 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Köln ise son 6 haftanın tamamında puan kaybederek, Play Out hattın geriledi. Frankfurt’un deplasmanda etkisini sürdüreceğini ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyoruz.

Bochum – Augsburg: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ;  3 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 19 haftayı 4 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. 20 puanla ligin 4. sırasında yer alan Bochum, küme düşme hattının 8 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, sezona son derece kötü bir başlangıç yapmasının ardından, son haftalarda yükselişe geçmeyi başardı. 2 hafta önce iç sahada 3. sıradaki Stuttgart’a karşı 1-0’lık galibiyete imza atan Bochum, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dortmund deplasmanından ise 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Son haftalarda istikrardan uzak kalan ev sahibi, ligdeki en yakın rakibi Augsburg’u mağlup etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren bir diğer takım ise Augsburg oldu. Küme düşme hattının 9 puan üzerinde yoluna devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih engeline takıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Jess Thorup’un öğrencileri, ikinci yarıda rakip fileleri 2 ke havalandırmayı başarmasına karşın, 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son 6 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekip, sadece Mönchengladbach’a karşı kazanabildi. Galibiyet almakta zorlanan Augbsurg, kalesinde 36 gole engel olmayı başaran konuk ekip, rakip fileleri ise 28 kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısında Bochum ile 2-2 berabere kalan Augsburg, iç sahada yapamadığını deplasmanda yapmak ve kazanarak düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Almanya Bundesliga’da alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Bochum ve Augsburg, bu hafta kazanarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.43

Bets10 Bahis Oranı: 6.77