İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Aston Villa İddaa Tahmini 03.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Aston Villa deplasmanda, Sheffield United’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 20.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Sheffield United ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Sheffield United galibiyetinin 5.20, beraberlik tercihinin 4.45, Aston Villa galibiyetinin ise 1.62 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sheffield United 6 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Selhurst Park’ta konuk oldukları Crystal Palace’a 3-2 kaybettiler. Eze ve Olise’ye önlem alamayan Chris Wilder’ın ekibinde kazanamama serisi 6 maça çıktı. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Sheffield United Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta sonu Turf Moor’da konuk decekleri Aston Villa karşısında da işleri pek kolay gözükmüyor. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Rhian Brewster kart cezalısı. George Baldock ve Chris Basham ise sakat olan isimler. 

Aston Villa Düşüşe Geçti 

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Newcastle United’ı konuk eden Aston Villa mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Aston Villa’nın tek golü ise Ollie Watkins’den geldi. Premier Lig’de son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Unai Emery’nin ekibi şimdilik ilk 4 hattının da gerisinde kaldı. Bu hafta Bramall Lane’de konuk olacakları Sheffield United karşısında 3 puan hedefliyorlar. Maç öncesinde Aston Villa’da Lucas Diane, Jon Duran ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Sheffield United – Aston Villa Maç Bilgileri

Sheffield United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Rhian Brewster kart cezalısı. George Baldock ve Chris Basham ise sakat olan isimler. Aston Villa’da Lucas Diane, Jon Duran ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Geçen hafta içi konuk oldukları Crystal Palace deplasmanında da puan kaybettiler. Rakibine 3-2 mağlup olan Sheffield United’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Aston Villa ise Premier Lig’de son haftalarda düşüşte. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Newcastle United’a 3-1 kaybettiler. Şimdilik ilk 4’ün gerisinde kaldıklarını da belirtelim. Aston Villa maçın favorisi. Bramall Lane’de bu haftayı kazanarak geçerler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa farka gitti. Bramall Lane’de Sheffield United’u 5-0 mağlup ederek moral buldular.