İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Fulham Bahis Tahmini 03.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Fulham deplasmanda, Burnley’e konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 18.00’da başlayacak olup Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Burnley ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 2.98, beraberlik 3.55, Fulham kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış.

Burnley 6 Maçtır Kazanamıyor 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Manchester City deplasmanından puan çıkartamadı. Etihad’da rakibine 3-1 mağlup oldular. Son haftalarda Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan bir Burnley izliyoruz. Son 6 maçından da galibiyet çıkartamayan Burnley’de moraller bozuk. Düşme tehlikesi ile de karşı karşıyalar. Vincent Kompany adına da tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bu hafta sonu Turf Moor’da Fulham ile karşı karşıya gelecek olan Burnley’de Nathan Redmond, Luac Koleosho ve Jordan Beyer’in sakatlıkları bulunuyor. 

Fulham Alt Sıralarda 

Fulham Premier Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Geçtiğimiz hafta içi Craven Cottage’de Everton’ı konuk eden Fulham sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Marco Silva’nın öğrencileri alt sıralarda doğru gerileyemeye başladı. Düşme hattındaki Everton ile aralarında 7 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise düşme hattındaki Burnley’e Turf Moor’da konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Harry Wilson, Adama Traore ve Raul Jimenez’in sakatlıkları devam ediyor. Calvin Bassey ve Alex Iwobi ise milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Burnley – Fulham Maç Bilgileri

Burnley – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Turf Moor’da Fulham ile karşı karşıya gelecek olan Burnley’de Nathan Redmond, Luac Koleosho ve Jordan Beyer’in sakatlıkları bulunuyor. Fulham’da Harry Wilson, Adama Traore ve Raul Jimenez’in sakatlıkları devam ediyor. Calvin Bassey ve Alex Iwobi ise milli takım kadrosunda yer alıyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Burnley geçen hafta Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e direnemedi. Rakibine 3-1 kaybeden Burnley düşme hattında yer almaya devam ediyor. Bu hafta ise Turf Moor’da Fulham’ı ağırlayacaklar. Fulham ise son haftalarda çok formsuz. Geçen hafta konuk ettikleri Everton ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalarda düşüşe geçen Fulham hiç güven vermiyor. Bu maçta ev sahibi tarafına yöneleceğim. Kompany’nin ekibinin taraftarı önünde kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.26

Rexbet Oranı: 10 (ç), Oran 1.48

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttı. Turf Moor’da Fulham ile 2-2 berabere kaldılar .