Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Union Berlin İddaa Tahmini 07.02.2024

7 Şubat Çarşamba akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın erteleme mücadelesinde, Mainz 05 ile Union Berlin karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Mainz 05 galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.36, Union Berlin galibiyetine ise 3.46 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.22, 2.5 Alt 1.69 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Zayıf Halkalar Arasında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 20 hafta sona erdiğinde, Darmstadt 98 ile birlikte en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 7 hafta önce kötü gidişata çare olarak Bo Svensson ile yollarını ayıran ev sahibi, göreve Jan Siewert’in gelmesinin ardından, bir daha maç kazanamadı. Son 7 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktılar. 19 maç sonunda ise sadece Lepzig’i mağlup etmeyi başardıklarını belirtelim. 11 puanla küme düşme hattının içerisinde yer alan Mainz 05, kalesinde gördüğü ü31 gole karşılık, rakip fileleri ise 14 kez havalandırdı. Bu hafta erteleme maçında Union Berlni ile karşı karşıya gelecek olan ev sahibi, 6 puan gerisinde kaldığı rakibini mağlup ederek, ligde kalma umutlarını arttırmak istiyor.

Union Berlin 3 Puanı Hedefliyor

Union Berlin erteleme mücadelesinde Mainz 05 deplasmanına konuk olacak. Düşme hattıyla puan farkını açma şansına sahip olan konuk ekip, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Bildiğimiz gibi konuk ekip sezonun ilk yarısında zor anlar yaşadı ve düşme hattından kurtulamadı. İlk 11 haftada 9 kez mağlubiyet yaşayan Union Berlin’de, göreve gelen Nenad Bjelica kötü gidişata son verdi. Yeni hocasıyla son 8 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, geçtiğimiz hafta Leipzig deplasmanından aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından, düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Union Berlin, bir kez daha küme düşme hattının içerisine girmek istemiyor. Son haftalarda istikrardan uzak kalmalarına rağmen, Mainz 05 karşısında galibiyete yakın taraf olarak gösteriliyorlar.

Mainz 05 – Union Berlin Maç Bilgileri

Mainz 05 – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Stefan Bell, Edimilson Fernandes, Nelson Weiper ve Hanche-Olsen’in sakatlıkları devam ediyor. Lee Jae-Sung ise milli takımına gitti. Union Berlin’de ise Jerome Roussillon’un sakatlığı devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Philipp Mwene, Leandro Barreiro, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Vogt, Andras Schafer.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da iki takımında küme düşme tehlikesi devam ediyor. Göreve Bjelica’nın gelişinin ardından daha iyi bir lig karnesine sahip olan Union Berlin, erteleme maçında Mainz 05’i mağlup ederek, düşme hattıyla arasındaki puan farkının açacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.10

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.46

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Jonathan Burkardt ve Robin Gosens’in karşılıklı gollerine ev sahipliği yapan Bundesliga mücadelesinde, 90 dakika sonunda sahadan kazanan çıkmadı. İki takımda buldukları 1’er golle, 1’er puana razı geldi.